Нека намерим най-тънките цени.
grizan1980 - специалист
Имам такъв трион за клони поне от 4-5 години. Дори тогава бяха с друга марка. На две села доста колни е отрязал, пък колко дребни неща из вкъщи е нарязал.... Дори с ножче за метал и дребни железарии съм рязал. Само му поръчах втора батерия. Не ги харчи много но да има .... Сега този е гледам с Х12 батерия ,което е по добре....А сабленият трион е по голям и неудобен за рязане с една ръка. С него по големи дръвчета ....
kozl - майстор
Въпрос към тези де ползват перфоратор Парксайд 1500W
Превключвателя за въртеливо движение не мога да го превъртя от положение само удар към удар с въртене. Нещо е запецнал.
Има ли някакъв чалъм?
Или да си го ползвам само за къртач :?
brick - специалист
съб фев 19, 2022 9:42 amkozl написа:
Въпрос към тези де ползват перфоратор Парксайд 1500W
Превключвателя за въртеливо движение не мога да го превъртя от положение само удар към удар с въртене. Нещо е запецнал.
Има ли някакъв чалъм?
Или да си го ползвам само за къртач :?
Набива се прах във врътката и запича. След разглАБЯНЕ и почистване става като нова. При тоя тип перфоратори пластмасовия корпус представлява само външни кори и се свалят лесно - отдолу има прахозащитен метален корпус, в който са скрити механизмите.
За да не се случва така, аз при къртене облепвам врътката с бояджийско тиксо.
prascho - майстор
Да ви попитам дали инфрачервения термометър в Кауфланд става? Мерси.

П.П. Предвид, че бизнеса е на една рода, надявам се да не ми се сърдят за питането.

Прикачен файл

Kaufland.jpg
Djack - специалист
Някой има ли впечатления за храстореза, който ще пускат другата седмица?
Djack - специалист
Брейййй, замря тая тема..... що тъй?
Никой ли не е използвал храстореза?
prascho - майстор
Предвид повишената инфлация през последните 2 месеца не ми се ходи и по магазините вече.....
silent - майстор
Замря щото една част си стискат парите другата част ги мързи да работят и не им трябват инструменти....аз влизам и в двете групи... :-D
behwolf - специалист
пон фев 21, 2022 7:25 pmprascho написа:
Предвид повишената инфлация през последните 2 месеца не ми се ходи и по магазините вече.....

Винтоверта, който го пускат в Събота, миналата година, след Нова година ,т.я началото на януари 2021 г. струваше 249,99 лв. Сега го пускат за 299,99 лв. .
Lutchezar - майстор
пон фев 21, 2022 8:46 pmbehwolf написа:

Винтоверта, който го пускат в Събота, миналата година, след Нова година ,т.я началото на януари 2021 г. струваше 249,99 лв. Сега го пускат за 299,99 лв. .
Не е същия. Новата версия с новия двигател са всички от серия Performance

Тема "Промоция в Lidl на инструменти, уреди и техника - 7" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: