Мечтата на всяка домакиня
sasooooooooo - "специалист"
Изпълнението не мога да коментирам защото не разбирам, но разположението не ми харесва. Така като се сложи отцедник за прибори, мокрите съдове ще са непосредствено до котлоните. Аз бих сложил мивката да застъпва над пералнята, а котлоните и фурната - най в дясно.
skartalov - специалист
sasooooooooo написа:
Изпълнението не мога да коментирам защото не разбирам, но разположението не ми харесва. Така като се сложи отцедник за прибори, мокрите съдове ще са непосредствено до котлоните. Аз бих сложил мивката да застъпва над пералнята, а котлоните и фурната - най в дясно.
Напълно съгласен!
Но човека такова разположение искаше.
vidrata - специален-специалист
Аз също съм на мнението на sasoooooooooo.
А на майстора ще кажа да е по-убедителен и по-настоятелен пред клиентите.като е грозно и непрактично го прави само ако си опитал по всякакъв начин да ги разубедиш.
Аз например мога (е не винаги ест) да ги накарам да поискат моноблока под душа :lol: .
silllveto - Майсторица
Аз пък бих обърнала мивката.
Силве ,ако вдясно от мивката не е стена , а се минава всеки път ще събаряш отцедника.
silllveto - Майсторица
Що пък отцедника трябва да е там, а не горе например? Не може да слагаш мивка и печка накрая. Всъщност може, но е глупаво.
Ами тогава защо ти е такава мивка а ,не само корито????????А защо да не може да се слага мивка и печка в края??/
skartalov - специалист
silllveto написа:
Аз пък бих обърнала мивката.
Така! Сега ще ви кажа защо не става да се обърне мивката.
Първоначално проекта бе с обърната мивка, обаче се оказа че мивката излиза 3 см в дясно извън плота!
Ето защо в последствие се обърна и чекмеджето отдолу също се премести.
Проблема е, че кухнята се навира между 2 стени и няма никакъв вариант за увеличаване на размера на мивката.
skartalov - специалист
shadowman написа:
Колега, аз мога да кажа, че тия неща се правят с една обер фреза, макар играчката да е голямаааааа...
Колега, първо да те поздравя за П-образната кухня, която си направил. разгледах темата ти и мога да кажа че е много добро изпълнение откъм удобство дизайн и практичност!

Да, може да стане и с оберфреза, ама ще си е играчка, най- малкото първо трябва да се изработят някакви шаблони и по тях да се реже...
Абе въобще... На машината това нещо става за 2 мин.
Прави се на CorelDraw чертежа и от там директно се реже на машината.
shadowman - майстор
Така е колега, голяма играчка е. Преди ползвах услугите на Съливер за заоблени детайли, а сега на други макар да не съм доволен от тях, но са ми под ръка.

Тема "Една кухня.. Мнения?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: