Нека намерим най-тънките цени.
jekasus - майстор
винтоверт за 300лв няма да си купя, щото е тъпо, но за 12в със сваляем патроник ще си дам пак пари.
Но това ще си го взема - https://www.lidl.bg/p/sabudi-maystora-v ... yka/p66908
Работил съм и със други магарета, тоя вариант е най добър за мен.
gomez - помощник
Добре де, може ли да вдигнат цената на водоструйката с 50 лева?!! Просто безумие. Няколко години беше 220 лева, а сега ще е 270 лева.
prascho - майстор
Инфлация. Работодателят ще ти вдигне заплатата за да я компенсира...
kozl - майстор
пет мар 04, 2022 8:16 amgomez написа:
Добре де, може ли да вдигнат цената на водоструйката с 50 лева?!! Просто безумие. Няколко години беше 220 лева, а сега ще е 270 лева.
Вероятно има търсене, че гледам на залежалите стоки свалят цените :?
Но вдигането ми се струва, че е по-големо от свалянето :roll:
kr1100 - майстор
Да ти дам моята ?
Набор 2016 г и е малко използвана. От началото на 2018 г. не е използвана.

модела е PHD 150 D3. В кашона си е. Четката и турбодюзата / въртящата струя / не са използвани. Захранвана при използване през допълнителен филтър на входящата вода.
Последна промяна от kr1100 на пет мар 04, 2022 9:29 pm, променено общо 2 пъти.
gomez - помощник
пет мар 04, 2022 12:23 pmkr1100 написа:
Да ти дам моята ?
Набор 2016 г и е малко използвана. От началото на 2018 г. не е използвана.
Благодаря за предложението, но предпочитам нова, с гаранция и 170 бара.
pi6ligara - специалист
По въпроса за тази водоструйка да попитам заслужава ли си 270лв? По принцип си мия колата на автомивките с левчетата, но вече се оливат, онзи ден докато измия колата намушках 13лв. Видях тази водоструйка и се замислих, ще се ползва за колата и за неща из къщи, като да си измия бидоните от джибрите и т.н. За тези пари мога да взема karcher k4 compact, но параметрите ми се виждат слаби в сравнение с лидълската. Само да кажа, че никога не съм имал водоструйка. Поздрави на всички!
fbr - майстор
Всички колеги си накупиха водоструйки, но всички до един ходят на автомивка, а водоструйките им прашасват по мазите.
pi6ligara - специалист
Значи какъв е извода, или да не си купувам изобщо или да купя от някой който не я използва така ли? :?
gomez - помощник
съб мар 05, 2022 4:53 pmpi6ligara написа:
Значи какъв е извода, или да не си купувам изобщо или да купя от някой който не я използва така ли? :?
Мое мнение е, че не е редно цената да е с 50 лева нагоре от миналата година! Определено си заслужава да се купи 170 барова водоструйка, но на цена 220 лева и нова с 3 години гаранция. Тези по автомивките за лев, според мен, не са по добри от лидълската!

Тема "Промоция в Lidl на инструменти, уреди и техника - 7" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: