Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
Здравейте! Интересувам се, има ли някакви материали, които да заменят плочките, вместо да се къртят старите плочки. Имам стари плочки в банята, и се интересувам може ли да се налепят някакви панели върху старите плочки? Целта ми е да не търся майстор да кърти и да лепи нови плочки. Ако има нещо ще се радвам да споделите линк. :) Благодаря!
шоп - майстор
ПВЦ панели или ламперия се казва.
Имам 3 бани и трите са с такава ламперия.
вт мар 08, 2022 9:17 amшоп написа:
ПВЦ панели или ламперия се казва.
Имам 3 бани и трите са с такава ламперия.
Благодаря! Ще потърся такива панели. Надявам се, че ще са устойчиви на водата и ще стане по-лесно монтажа без да къртя плочките.
5kof - специалист
Преди две години изпълнихме КОШМАРЕН ремонт на баня и WC. По съвет на "майстора" изпълняващ работата новите плочки залепихме върху старите. Няколко седмици слад края на епопеята осъзнах грешката на взетото решение. А и не само на това. Та моят съвет е да премислите добре как да изпълните и с какво облицовката. Всеки ден такава операция не се прави. Старите плочки изкараха 24 (двадесет и четири) години. Новите като гледам я изкарат и половината. Но Ви пожелавам трезва преценка и успех !
chapara - майстор
вт мар 08, 2022 10:18 am5kof написа:
Преди две години изпълнихме КОШМАРЕН ремонт на баня и WC. По съвет Но Ви пожелавам трезва преценка и успех !
+1
feikot - специалист
Продавал съм преди години фолио за баня, като това за мебелите само че с разни делфинчета или мрамор, като цяло недървесен десен. Хората и мушама лепяха на плочките,което беше доста странно, но не необичайно.
iliya_i - майстор
А водопроводните тръби под старите плочки от какъв материал са и на колко години?
Обикновено плочките се сменят заедно с водопроводните тръби, сифоните и т.н.

Тема "Облицовка за баня вместо плочки" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: