• 1
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 97
Предимства, недостатъци, цени, материали, планове, пасивни къщи и т.н.
Dessie - специалист
Проект от януари - 9500лв за 250 м2 , надзор - 1500,00 лв. София, район Витоша. Надзора ми го препоръча приятел, работил с него наскоро в Божурище. Момчето е свястно и то много. Преди това имах оферта от една в Бъкстон - 3500,00…..Таксата за РС и преди 2 години беше 10 и нещо на м2
kivanov - специалист
ср мар 16, 2022 11:05 pmDessie написа:
Проект от януари - 9500лв за 250 м2 , надзор - 1500,00 лв. София, район Витоша. Надзора ми го препоръча приятел, работил с него наскоро в Божурище. Момчето е свястно и то много. Преди това имах оферта от една в Бъкстон - 3500,00…..Таксата за РС и преди 2 години беше 10 и нещо на м2
За съгласуване на проекта в р-н Витоша няма нужда от надзорна фирма :) Иначе за строежа и актовете ми е интересно каква ще е цената ;)
Dessie - специалист
чет мар 17, 2022 12:32 amkivanov написа:
ср мар 16, 2022 11:05 pmDessie написа:
За съгласуване на проекта в р-н Витоша няма нужда от надзорна фирма :) Иначе за строежа и актовете ми е интересно каква ще е цената ;)

Е аз за строежа имах предвид - водене на заповедна книга, изготвяне на документи, актове и протоколи. Сключих го есента, защото исках да откривам строителна площадка :-)
skostadinov - специалист
чет мар 17, 2022 7:09 amDessie написа:
Е аз за строежа имах предвид - водене на заповедна книга, изготвяне на документи, актове и протоколи. Сключих го есента, защото исках да откривам строителна площадка :-)
Звучи доста добре. Бихте ли споделили с нас контакти на надзорната фирма? Може и на лично, за да не се счита като реклама.
Dessie - специалист
Надявам се да не се сметне за реклама, все пак сме форум за взаимопомощ :-)
Коникс консулт инженеринг 2005 е фирмата. Момъка, с който работя се казва Ники Стоичков, тел. 0887102733. Офиса е от горната страна на женския пазар, почти на ъгъла с Екзарх Йосиф и тази, по която завива трамвая и има голям паркинг ( ама не се сещам как се казваше в момента) :-)
skostadinov - специалист
чет мар 17, 2022 4:57 pmDessie написа:
Надявам се да не се сметне за реклама, все пак сме форум за взаимопомощ :-)
Коникс консулт инженеринг 2005 е фирмата. Момъка, с който работя се казва Ники Стоичков, тел. 0887102733. Офиса е от горната страна на женския пазар, почти на ъгъла с Екзарх Йосиф и тази, по която завива трамвая и има голям паркинг ( ама не се сещам как се казваше в момента) :-)
Благодаря ти мноооого! Записвам си го веднага! Дано и на колегата kivanov му е от полза.
Dessie - специалист
Моля, дано да е от полза :-)
kivanov - специалист
Здравейте,

малко оферти за грубия строеж.

1. Фирма 1 - похвалена от много хора. Гледах им обектите и т.н. - 380к лв.
2. Фирма 2 - намерих ги в интернет. Не съм им гледал обектите - 377к лв.
3. Фирма 3 - намерих ги в интернет. Гледах им обектите - 332к лв.

Ще кача и офертите по-късно.

Прикачен файл

Screenshot 2022-03-29 at 18.17.43.png Фирма 2
Последна промяна от kivanov на ср мар 30, 2022 12:27 am, променено общо 1 път.
Dessie - специалист
вт мар 29, 2022 6:18 pmkivanov написа:
Здравейте,

малко оферти за грубия строеж.

1. Фирма 1 - похвалена от много хора. Гледах им обектите и т.н. - 380к лв.
2. Фирма 2 - намерих ги в интернет. Не съм им гледал обектите - 377к лв.
3. Фирма 3 - намерих ги в интернет. Гледах им обектите - 340к лв.

Ще кача и офертите по-късно.
Привет, би ли дал координати на фирмите ( може и на ЛС)
skostadinov - специалист
:rolleyes: Уоу, сериозни цифри колега. И като добавиш и дограмата отиваш на почти на 500K само да затвориш къщата. Пълна лудница :shock:
В офертата не виждам обаче топлоизолации за основи и първа плоча, както и топло и хидроизолации за покривната плоча. Те не са ли част от грубия строеж?
  • 1
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 97

Тема "Парцел -> Къща -> Дом" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: