Бавното зареждане повече щади батерията. Циклите нарастват и батерията е една идея с повече ток след такъв заряд, позволява малко повече време за работа ( около 10% отгоре сравнено с батерия заредена с бърз заряд ) . Бързите зарядни пестят време за заряд , особено подходящи за високоразрядни батерии или такива с по-голям капацитет , примерно 8 или 12 Ач .
Ел. инструментите. Консумативи.
пишман_майстор
- майстор
2832 мнения в "Винтоверти"
пишман_майстор
- майстор
вт мар 29, 2022 10:06 pmradius написа: Като толкова хвалим импактите, нека да кажем, че тракат ужасно силно. Специално си купих антифони.Преди време съм го споделял това и , че не ги долюбвам много.
Решението ми беше тогава яки вертове и никакви проблеми и с много дълги и дебели винтове.
vencil
- специалист
вт мар 29, 2022 10:06 pmradius написа: Като толкова хвалим импактите, нека да кажем, че тракат ужасно силно. Специално си купих антифони.Факт, за туй винтоверта си е първи избор ама ако ти потрябва го имаш. То щото ракетката, перфоратора, циркуляра са много тихи, аз пък заради тях съм си купил антифони

Оказа се че има лесен начин зарядното GAL 12V-40 от 4А да се намали на 3, 2 или 1А колкото искаш. http://www.78294.ru/forum/10-299-1 10-тина минутки работа, моето вече е GAL 12V-20

пишман_майстор
- майстор
vencil написа: Оказа се че има лесен начин зарядното GAL 12V-40 от 4А да се намали на 3, 2 или 1А колкото искаш.Имало леснина

dpp
- специалист
Колеги.
Имам един стар винтоверт 12V Зелен бош , модел PSR12 /2006г, малайзия 689 0150003/със зарядно и заминала батерия.
Ако някой има батерии или може да го ползва да ми пише, да му го подаря, да не го изхвърлям!
Едит, заредих му батерията да го пробвам малко, нещо се товари и излизат искри от четките..
Май е за боклука нацяло!
Имам един стар винтоверт 12V Зелен бош , модел PSR12 /2006г, малайзия 689 0150003/със зарядно и заминала батерия.
Ако някой има батерии или може да го ползва да ми пише, да му го подаря, да не го изхвърлям!
Едит, заредих му батерията да го пробвам малко, нещо се товари и излизат искри от четките..
Май е за боклука нацяло!
prascho
- майстор
Аз не разбрах какво точно се е случило като си сложил свредло с шестостенна опашка на импакта. Пробил си отвор и бургията е потънала до главата/патронника на импакта ли? Не е останало място напред за да се освободи бургията от шестостенната глава и заедно с "детайла" си го носил на сервиз?
Тема "Винтоверти" | Включи се в дискусията:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:
Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?
- Преустройство, ремонт и реновиране
- ↳ Вашите ремонти
- ↳ Кухня
- ↳ Баня
- ↳ Дневна
- ↳ Спалня
- ↳ Детска
- ↳ Градина
- ↳ Коридор
- ↳ Тераса и балкон
- Направи сам
- ↳ Направи сам
- ↳ Ремонтирай сам
- ↳ Къде е по-евтино?
- ↳ Дърводелство
- ↳ Ел. инструменти
- ↳ Металообработване
- ↳ Конкурс "Направи сам 2012"
- Строителство
- ↳ Всичко за вилата
- ↳ Къщи
- ↳ Саниране
- ↳ Хидроизолация
- ↳ Пасивни и нискоенергийни сгради
- Сухо строителство
- ↳ Окачени тавани
- ↳ Преградни стени и предстенни обшивки
- ↳ Сухи и повдигнати подове
- ↳ Декоративни елементи - колони, трегери, сводове и др.
- ↳ Всичко за гипскартона и гипсфазера
- Въпроси и Отговори
- ↳ Полезни съвети
- ↳ Автомобили
- ↳ Партньори
- ↳ Боядисване и Декориране
- ↳ Вентилация, климатици и термопомпи
- ↳ Водоснабдяване и канализация.
- ↳ Всичко за ремонта
- ↳ Електротехника
- ↳ Отопление
- ↳ Газификация
- ↳ Електроника и Схеми
- ↳ Газобетон
- ↳ От всичко по малко
- ↳ Компютри и периферия
- ↳ Уеб дизайн, PHP, MySQL, JavaScript, HTML..
- ↳ Мобилни устройства, GSM-и
- ↳ Нека се запознаем
- ↳ Recycle Bin
- Статии
- ↳ Практични решения
- ↳ Качване на снимки
- ↳ Какви статии искате?
- ↳ Готварство, туршии и зимнина
- ↳ Отмора и шеги
- ↳ От нищо нещо
- ↳ Не е за вярване
- ↳ Литература