съб апр 02, 2022 6:03 pmiceman_t@abv.bg написа: Проблемът е решен ...

съб апр 02, 2022 6:03 pmiceman_t@abv.bg написа: Проблемът е решен ...
съб апр 02, 2022 8:29 pmkr1100 написа: Да ви имам проблемите с теснотиите.Ане не е баш така. Сондажа явно е даденост и е с малък диаметър.![]()
Друго е да слезеш долу да опипаш да огледаш / ама с неопрен и акваланг де/
съб апр 02, 2022 8:56 pmAndri01 написа: За майтапа - става.Но туй,последното не е за "всяка уста лъжица"! Да не го изкарат с краката на пред?! Че има не малко и такива случаи,и то не в кладенци и сондажи!!Нема страшно. От пръстени е кладенеца. Закачам стълбите / една в друга се закачат. Всяка по-долна е по-тясна от горната. И така до долу.![]()
съб мар 26, 2022 4:18 pmdiad40 написа: Колега, давам ти телефона на едно читаво момче от Стара Загора което може да ти даде ценен съвет по отношение на твоя проблем- 0898 655 363 Илиян.Аз на няколко места писах,да не се счита за реклама, но съм супер доволен от помпа Електромаш. Български (най-вероятно в китай де) и изключителнокачествени. Помпих от нов сондаж,с доста фракция,безпроблемно си прави 6-те кубика на час от 17 м. дълбочина. 1 1/4 е,като съм я редуцирал на 1 цол. За 340 пари, това е перфектното решение. 6 години се ползва за напояване на 7.5 дка лешникова градина. Ако искаш,мога да ти дам точния модел.
Търся съвет за закупуване на сондажна помпа, тъй като и аз направих сондаж с ф140Ще НДП мм, на 30 метра дълбочина имам 20 метра вода. Търся качествена дълбочинна помпа да вади вода от дълбочина 30 - 40 метра и 2.5 - 3.5 кубика дебит
с напор към 40 до 60 метра и изходяща тръба към 1 цол. Ако някой има препоръки с удоволствие ще ги приема. Благодаря ви предварително.
нед апр 03, 2022 9:48 pmfeikot написа:Обикновена с 20м кабел от aliexpres....съб мар 26, 2022 4:18 pmdiad40 написа: Колега, давам ти телефона на едно читаво момче от Стара Загора което може да ти даде ценен съвет по отношение на твоя проблем- 0898 655 363 Илиян.Аз на няколко места писах,да не се счита за реклама, но съм супер доволен от помпа Електромаш. Български (най-вероятно в китай де) и изключителнокачествени. Помпих от нов сондаж,с доста фракция,безпроблемно си прави 6-те кубика на час от 17 м. дълбочина. 1 1/4 е,като съм я редуцирал на 1 цол. За 340 пари, това е перфектното решение. 6 години се ползва за напояване на 7.5 дка лешникова градина. Ако искаш,мога да ти дам точния модел.
Търся съвет за закупуване на сондажна помпа, тъй като и аз направих сондаж с ф140Ще НДП мм, на 30 метра дълбочина имам 20 метра вода. Търся качествена дълбочинна помпа да вади вода от дълбочина 30 - 40 метра и 2.5 - 3.5 кубика дебит
с напор към 40 до 60 метра и изходяща тръба към 1 цол. Ако някой има препоръки с удоволствие ще ги приема. Благодаря ви предварително.
Автора-каква е ендоскопската камера ?
нед апр 03, 2022 8:12 pmAndri01 написа: Риск печели ,риск губи. Щом е имало пръстени-става. А и едно въже през подмишниците или за осигурителния колан-за всеки случай.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: