съб апр 02, 2022 8:46 pmТрифон П.Трифонов написа:Колко тихо и спокойно беше ,когато те нямаше.съб апр 02, 2022 8:43 pmvlax написа: От миналата седмица.Ти си гордостта на Форумът, бре!
![]()
Заминаваш на Олимпиадата.
Сега пак почна,на всяка манджа мирудия.
съб апр 02, 2022 8:46 pmТрифон П.Трифонов написа:Колко тихо и спокойно беше ,когато те нямаше.съб апр 02, 2022 8:43 pmvlax написа: От миналата седмица.Ти си гордостта на Форумът, бре!
![]()
Заминаваш на Олимпиадата.
съб апр 02, 2022 8:49 pmvlax написа: Колко тихо и спокойно беше ,когато те нямаше.Леле, веднъж да ма накефиш, откровено да та похваля, пък ти....![]()
Сега пак почна,на всяка манджа мирудия.![]()
![]()
съб апр 02, 2022 9:21 pmТрифон П.Трифонов написа:Старши,в една друга тема ти бях написал нещо.съб апр 02, 2022 8:49 pmvlax написа: Колко тихо и спокойно беше ,когато те нямаше.Леле, веднъж да ма накефиш, откровено да та похваля, пък ти....![]()
Сега пак почна,на всяка манджа мирудия.![]()
![]()
Мое ли такъф градинаро- овощарски спец да е толкос стегнат (щях да кажа с..... ама няма)?!!
На Олимпиада та пращам, не на световно. Можеш да си гледаш банкета, можеш и да ги застреляш с умения- кот ти душата сака.
Наздраве да е!
нед апр 03, 2022 9:55 amДимитър Димов написа: ...в една друга тема ти бях написал нещо.Такос е то, г-н Димов и "тъй ши'й тя". И аз съм посял нещо, та ше си го жъна.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: