Нека намерим най-тънките цени.
Днес поръчвах 20V батерии от сервизния център на Парксайд (Бушона). 2Ah - 45лв, 4Ah - 65лв.
tishotch - специалист
Колеги някой има ли мнение за този смесител с термостат който пускат от 18.04. Виждам, че го пускат периодично през няколко години (не знам дали един и същ). Интересува ме как се държи, бързодействието му какво е...и най-важното за мен - дали таботи с по-ниски налягане на топлата вода...със слънчев колектор съм - отворена система и налягането е ниско ? За душ в баня ще се ползва.

https://www.lidl.bg/p/moiata-komfortna- ... tat/p69032
resistbody - майстор
нед апр 17, 2022 11:35 amtishotch написа:
Колеги някой има ли мнение за този смесител с термостат който пускат от 18.04. Виждам, че го пускат периодично през няколко години (не знам дали един и същ). Интересува ме как се държи, бързодействието му какво е...и най-важното за мен - дали таботи с по-ниски налягане на топлата вода...със слънчев колектор съм - отворена система и налягането е ниско ? За душ в баня ще се ползва.

https://www.lidl.bg/p/moiata-komfortna- ... tat/p69032
Имам прединия от преди 3 години, но така и не см го ползвал, че е в една баня за гости... ще взема да го пробвам тая вечер, че ми предстои обзавеждане на още 2 бани..
tishotch - специалист
Колега resistbody ще съм благодарен ако драснеш някой ред за впечатления, макар че едва ли ще разбереш дали работи добре с ниско налягане ако е с обикновен бойлер.
resistbody - майстор
На хидрофор съм, но преди да включи пресостата понякога пада до 2атм, и нисък дебит заради запушен филтър..
yanko78 - специалист
Смесителят е перфектен! Ползваме го вече 4 години и сме супер доволни. А цената е топ!
XpacTa - специалист
И аз съм с предния модел на смесителя от доста години, преди ни беше слабо налягането на топлата вода (заради задръстени тръби) и не е имало проблеми. По принцип модела с чучур има "заключване" на превключвателя от чучур към душ, така че няма проблем със слабо налагяне, но все пак го провери на място. Сигурно ще има разопакована бройка. Като бързодействие - не е най-бързия - като завъртиш нагоре или надолу първо подминава малко "целта" и после връща до правилната температура. Имам и два други термостатични, единия е Grohe. Не съм си поставял за цел да сравнявам бързодействието, да търча по джапанки от едната баня до другата. Като цяло имам чувството че Grohe-то е по-бърз, но пък е и значително по-скъп.
resistbody - майстор
Току що излизам от банята, доволен съм.. пробвах различи сценарии като да пусна тоалетното казанче или батерията на мивката на плно студено или пълно топло... сравнително неусетно и ако не го очаквах вероятно нямаше да ми направи впечатление часта от секундата с по-топла/студена вода.. при отваряне на чермата много ми пада налягането а душа, ама вероятно проблема е в моя телевизор (хидрофор с малък дебит)
Вероятно ще заприходя два броя за новата къща...
Само не си слагайте ексцентриците от комплекта, избодоха ми очите че не са хромирани..

При мен след ограничителя на лявата вртка нищо не се случва, явно толкова си ми е дебита..
mironcho - специалист
Още един доволен от термостатичния смесител, купен е на второто пускане(а може и да е първото), не помня преди колко време.
LazarGanev - "Велик майстор"
А защо не си слагате термостатичен вентил след бойлера, който върши много повече работа и е по-евтин? Аз съм с такъв и съм много доволен, на много клиенти също съм сложил

Тема "Промоция в Lidl на инструменти, уреди и техника - 7" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: