Мнения и въпроси за хола
dts - специалист
galin.com написа:
'ич не е наред тая рисунка.
През входната врата гъзлем ли ще влизаш ??
Според снимката вратата се праска във секСцията още преди да се е отворила напълно.
За кухнеската част да не говорим. Изглежда като наказание за ползвателя. А като отвориш хладилника и става мале малеееее.
Размерите както ти казаха не се връзват.
Ако не си го направил или купил нещата си помисли добре.
да прав си блъска се вратата Но какво да правя като бабата иска да остане тази секция а за кухнята да само 1.40 е широко така е не живея в палат
Еми затова съм дал да видим кои какво предлага все още не е направена терасата така миля да сложа уредите
Печка Пералня сушилня мияч на и хладилника това са уредите по големи
Знам че е малко но какво да се прави
dts - специалист
solo5 написа:
dts написа:
табуретка 30/30
аз такава не съм виждал още, но може и да има :?

P.S. това ще е нещо като тапицирано детско столче :roll:

P.S. 2 плазмата върху хладилника е култова :-D
Не знам дали си чувал, че не е добре такава техника да се поставя върху хладилник, защото бързо се скапва :roll:
да братле доста хора казаха че е култова
Но нямя куде да е сложа малко лапе имам което пипа яко
чакаи да измеря табуретката да си спокоен 40/40
dts - специалист
sasooooooooo написа:
Ако хладилника се смести в дясно на чупката на терасата?
Уреда под прозореца не го разпознавам.
Не е ли по-удачно един ъглов диван в стаята?
дано е 60/60 затова съм показал размерите на кишето
dts - специалист
tassel написа:
Според мен по-добре да удължиш плота на кухнята до край, защото тази гадна чупка...
Такава е тъпата тераса с гадна чупка
silllveto - Майсторица
Колега, няма нормални фотьойли и канапета с дълбочина под 90см!
Аз имам едни олекотени двойката 120, а тройката 180см, но дълбочината пак е 90. Всъщност имам един шезлонг с 60/80 в най-изправено положение. Но да речем, че правилно си взел размерите на твоите - не претрупвай стаята с мебели, в момента у нас е така + детски съоражения и играчки и...бе направо подлудявам. Двойката на схемата ти е абсолютно ненужна и неизползваема - от едната страна пред нея имаш фотьойл, а от другата е запушена с канапето. Също имам опасения за това, че печката може да се случи да пръска седящи и дамаска.
В онази чупка бих мушнала хладилник или печка , обиколени от нестандартни шкафове. Или направи поръчка, или "направи си сам".
Изтегли секциято по-навътре и скъси бар-плота да може да се минава. Остави поне метър. Ако наистина си тръгнал да правиш това преустройство, може да дадем и други идеи.
dts - специалист
silllveto написа:
Колега, няма нормални фотьойли и канапета с дълбочина под 90см!
Аз имам едни олекотени двойката 120, а тройката 180см, но дълбочината пак е 90. Всъщност имам един шезлонг с 60/80 в най-изправено положение. Но да речем, че правилно си взел размерите на твоите - не претрупвай стаята с мебели, в момента у нас е така + детски съоражения и играчки и...бе направо подлудявам. Двойката на схемата ти е абсолютно ненужна и неизползваема - от едната страна пред нея имаш фотьойл, а от другата е запушена с канапето. Също имам опасения за това, че печката може да се случи да пръска седящи и дамаска.
В онази чупка бих мушнала хладилник или печка , обиколени от нестандартни шкафове. Или направи поръчка, или "направи си сам".
Изтегли секциято по-навътре и скъси бар-плота да може да се минава. Остави поне метър. Ако наистина си тръгнал да правиш това преустройство, може да дадем и други идеи.
Няма да споря пак ги премерих толкова са размерите има снимки виж че са малки
А за секцията мисля да е разделя средната част е витрина да е сложа на мястото на плазмата и плазмата е свалям от там като е сложа на тв маса
Нямам програма за 3де проектиране на хол
silllveto - Майсторица
С моята (дядова) секция направих така - на двукрилата стъклена витрина (90см) махнах вратичките и я ползвам като библиотечка. На един на половина по-тесен модул (45) махнах плътната врата и сложих едната стъклена (това ми е сега витрината), а на един друг 90см модул вдигнах нагоре една етажерка, за да освободя повече място за ТВ. С две думи предлагам ти да направиш реконструкция на секцията така, че да сложиш плазмата там. Ще е по-удобно. Така ненужната двойка отпада, щото като е мн претрупано е ужас докато чистиш.
За кухнята - можеш да направиш прозореца една идея по-тесен, което ще ти даде възможност за повече идеи при разположението й. Ако махнеш двойката канапе, можеш да разшириш кухненското пространство навътре в хола с 30-40см и печката няма да е проблем. Сушилката или я разкарай в коридора, или си купи сушилня, или си монтирай в банята от изтеглящите се простори.
dts - специалист
silllveto написа:
С моята (дядова) секция направих така - на двукрилата стъклена витрина (90см) махнах вратичките и я ползвам като библиотечка. На един на половина по-тесен модул (45) махнах плътната врата и сложих едната стъклена (това ми е сега витрината), а на един друг 90см модул вдигнах нагоре една етажерка, за да освободя повече място за ТВ. С две думи предлагам ти да направиш реконструкция на секцията така, че да сложиш плазмата там. Ще е по-удобно. Така ненужната двойка отпада, щото като е мн претрупано е ужас докато чистиш.
За кухнята - можеш да направиш прозореца една идея по-тесен, което ще ти даде възможност за повече идеи при разположението й. Ако махнеш двойката канапе, можеш да разшириш кухненското пространство навътре в хола с 30-40см и печката няма да е проблем. Сушилката или я разкарай в коридора, или си купи сушилня, или си монтирай в банята от изтеглящите се простори.

Разбирам те ми ла дама ама бабата спи на малкото диван че което е до бар плота а другото е като дойдат гости Аз исках да го направя цял ама тя не А за секцията вече имам идея как да е префасонирам Ама много книги има
За прозореца той ще е 2.62
Да имаш програма аз имам доста ама само за кухни

а за това как мислиш

Прикачен файл

show_image.php1.jpg
show_image.php1.jpg (60.47 KиБ) Видяна 9993 пъти
dts - специалист
това сега го направих

Прикачен файл

Clip_7с.jpg
Clip_7с.jpg (51.22 KиБ) Видяна 9981 пъти

Прикачен файл

Clip_5а.jpg
Clip_5а.jpg (64.35 KиБ) Видяна 9982 пъти

Прикачен файл

Clip_6б.jpg
Clip_6б.jpg (59.28 KиБ) Видяна 9982 пъти

Прикачен файл

Clip_4с.jpg
Clip_4с.jpg (51.45 KиБ) Видяна 9988 пъти
silllveto - Майсторица
Според мен горните шкафове не трябва да стърчат.
Коя е тази програма и откъде да я дръпна?

Тема "кухня и хол" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: