• 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 17
Ел. инструментите. Консумативи.
shadowman - майстор
В момента спаркито е там и ако оставя тази оставям без винтоверт. След Нова година минавам да го взема и ако всичко е ОК ще оставя макитата.
dragozow - майстор
svetliopi44 написа:
Имам Makita 2450 от 5г. не е мръднала, а колко дупки в бетон и колко канали за ВиК в бетон съм правил с нея не е за говорене че в последно време я използвам и за бъркане на материал . Твърдо за Makita . В прочем чували ли сте за Протоол . Имам наблюдения и мисля че също са много добри машини.
Зависи колко работиш, имам едни клиенти които правят топлоизолации без почивен ден. Пазаруват от мен и имат всякакви марки машини, повечето сдават за няколко месеца.
Niky77 - специалист
Дрън-дрън! При топлоизолации на Макитата най-много около годината да се сменят четките! Преди малко вадих справка за продажбите, но няма да пиша бройките. Процента на дошлите за ремонт, при условие че не всички са купени от нас е към ДВА !!!
svetliopi44 - Чирак...
Пичове едва това лято и смених четките ,не че искам и не съм рекламно лице на Макита но найстина върши перфектна работа.Аз съм професионалист(демек с тва си изскарвам прехраната а не че се правя на големия майстор) и я исползвам постояно . Както писа по-горе дори и за бъркане на разтвор.
dragozow - майстор
Niky77 написа:
Дрън-дрън! При топлоизолации на Макитата най-много около годината да се сменят четките! Преди малко вадих справка за продажбите, но няма да пиша бройките. Процента на дошлите за ремонт, при условие че не всички са купени от нас е към ДВА !!!
Говоря за клиенти които са точно в тези два процента и ще ти донесат машината за четки след 4-5 месеца. Като я отвориш ще е пълна с вар и пясък.
housedoktor - майстор
Е аз за 5 годинки или 6 бяха.. не съм сменял четки на макитите,абе нищо не съм пипал по тях .За разлика от хитачитата и бошовете
dragozow - майстор
Е няма начин да го използваш професионално и да не смениш четки 5 години. Просто няма такава машина, в нашия сервиз има и Бошове и Макити. Професионално имам предвид 100-ина дупки на ден в бетон.
solo5 - майстор
100*365*5 = 182500 дупки в бетон :shock:
то изобщо има ли машина, която ще издържи на толкова работа
не става въпрос за четките само, ами дали изобщо ще може да завърти :?
shadowman - майстор
То и човека които кърти като ходи по пътя ще кърти тротоара.

Соло, не смятай уикендите, хора сме, ще трябва да подвим крак.
Последна промяна от shadowman на съб яну 10, 2009 8:50 pm, променено общо 1 път.
masterval - майстор
Бошовете 2-26 дават гаранция 3 години и 100 000 дупки капацитет.
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 17

Тема "Какъв перфоратор?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: