• 1
  • 2
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
jjsar - напреднал
Здравейте!
Решил съм да сваля старите чугунени радиатори.
Моля за информация за някой, който да отреже 1/2 цоловите тръби, да откачи радиаторите, да навие резби и капи на тръбите. Виждам, че се изкупуват стари радиатори, така че ще е добре да се разделя и със тях и така услугата да ми излезе без пари. :?
Мисля,че е удачен вариант, вместо да ми висят 4 радиатора насред ремонта.
Остава и варианта да се захвана и да режа и навия сам, но пак ми остават едни радиатори, които да мъкна до пункта.
Благодаря!
krasi92 - майстор
Малко ми е далеч Каспичан но офертата е добра и ще дойда в петък ако те устройва.Капите какъв цвят да са
LazarGanev - "Велик майстор"
За да спечеля сделката, предлагам като бонус да прекопая и лозенцето. Ако има балдъза - нея мога да оправя :wink:
MamaMy - майстор
Недейте с лошо колеги! Човека търси най-изгодна оферта. Нормално е. Ако не е в час със цените , каквото и да чуе все ще повярва. И аз си играх един месец да събирам бакър. Белих кабели, троших трафчета и разни други такива глупост. Изпонарязах си ръцете. Бях чул, че бакъра е скочил до 16 лв/кг. Да ама не. Като отидох на пункта и се оказа, че тази цена е в София. В Плевен беше 7,50. Е, аз ли съм за подигравка, че исках да изкарам нещо? Изкарах основно горчив опит. :axe:
krasi92 - майстор
Иска да плаща с шогун човека. Лошо няма. Поне да беше писал къде трябва да отидем. Или по подразбиране става на въпрос за у тях.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
ОК, ще бъда подробна. Този, който умее да "да откачи радиаторите, да навие резби и капи на тръбите" не е същия, който ще отнесе радиаторите. Първото се плаща безапелационо.
За изкарване навън и изхвърляне също се плаща и само там може да се мине тънко, ако се намери човека на когото да бъдат "дадени"
А най-смешното за мен е да се задават такива въпроси, без указване на селище. То даже и за София се иска квартал, че там села много
brick - специалист
съб май 28, 2022 8:19 amn_a написа:
Този, който умее да "да откачи радиаторите, да навие резби и капи на тръбите" не е същия, който ще отнесе радиаторите. Първото се плаща безапелационо.
За изкарване навън и изхвърляне също се плаща и само там може да се мине тънко, ако се намери човека на когото да бъдат "дадени"
В общия случай е така, но понякога нещата съвпадат и се получава бинго. Аз например събирам чугунени глидери за изграждане на гравитачна система. Ако съдя, по една миналогодишна тема на същия съфорумец, жилището е в София и даже ми е близо, тъй че му писах ЛС и може да се разберем, ако са от типа, който търся.

Иначе демонтажа и изнасянето на чугун си е труд, много са тежки пущините.
krasi92 - майстор
Съсипа ни сделката. :lol: Аиде със здраве да си ги ползваш.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
съб май 28, 2022 9:26 ambrick написа:
... бинго...
Йес! Ако стане, покажи една бира към пуканките ми :-)
  • 1
  • 2

Тема "Затапване радиатори" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: