пет май 27, 2022 9:40 pmmiroki написа: А защо толкова много маркучи има?То и краставици няма

съб май 28, 2022 7:55 pmmiroki написа: Аз ги садих към 20 март с надеждата никога да не ги поливам.Картофи не садя, според мен не е рентабилно под 1 декар площ. Само си създавам гриши с колорадския. Съседите около мен садят картофи по 500м2, а аз садя патладжани. Около 20 корена и въпреки, че колорадския обича повече патладжана, моите 20 корена не ги привличат и правят наследство в картофените градини при съседите:-))).
съб май 28, 2022 9:19 amAndri01 написа: Въпрос за полтъргайстТази вечер пак ще намина по тъмно, но няма да е само за 2 ягоди. Кой ми яде ягодите? Изчезват само узрелите?! засадени са в найлон с дупки. ... Скъсани са ,сякаш човек ги събира?!
съб май 28, 2022 8:19 pmшоп написа:За това минах на ранно сеене. Преди две седмици бяха като орехи. Сега вече стават за ядене.съб май 28, 2022 7:55 pmmiroki написа: Аз ги садих към 20 март с надеждата никога да не ги поливам.Картофи не садя, според мен не е рентабилно под 1 декар площ. Само си създавам гриши с колорадския. Съседите около мен садят картофи по 500м2, а аз садя патладжани. Около 20 корена и въпреки, че колорадския обича повече патладжана, моите 20 корена не ги привличат и правят наследство в картофените градини при съседите:-))).
Пък аз слагам 100 ина бурканчета кьопало и ям на корем цяло лято патладжан.))
Иначе от родителите ми и от детските спомени знам: картофи се садяха на 1-2 май и се прибираха на 9-10 септември. По празници и без вода не става. Картофа иска лека богата почва и много вода. Иначе садиш картофи и вадиш орехи.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: