Всичко за озеленяването от домашни цветя до дървета за градината
ky-kyy - майстор
Ягоди ще оскубя 2-3 корена, че лесно се фащат :rolleyes:
Andri01 - майстор
Трофи, твоя полтъргайст да не е взел 409 за към Траката,а? :? Охлюви под найлона няма - проверено. А и те оставят следи все пак.
hidrazin - майстор
нед май 29, 2022 8:24 pmТрифон П.Трифонов написа:
Лично предаване на Мъглиш, срещу малка шкембе чорба.
:? Коги бре? Ако е на Мъглиж - там са няколко капанчета.
Препоръчвам “Чешмите” , при Митака. Кухнята е много добра, включително и обедното меню.
Пък ако свирнете по-отрано мое да се видим там.
И без това съм задължен на Трифонезе че и на ку-куу.
На ку-куу съм му длъжен щото няколко пъти не можахме да се срещнем на Айван пазар…
Демек ми е ред и ми се полага да черпя. :drinkers:
:partyman:
ky-kyy - майстор
Тоз път, мислех да го заведа на Светицата, да си отяде, че там на човек по тенджера сервират :lol:
Хубу де, като ми е на път, градинарска свирка по навреме.
Нещо многогодишно трябва да е, за посяването, което може символично да е, пък може и традиционно.

пп. Сетих са бре- имам поникнал орех, от ония, дето презимува в саксия, прибрана в килер. Гледам, покарал е нови листа.
hidrazin - майстор
нед май 29, 2022 9:13 pmky-kyy написа:
…на Светицата…там на човек по тенджера сервират
Количеството рядко говори за качество. Нооо… там не съм ходил скоро и няма как да давам мнение.
Ако е за едно шкембе е възможно.
Все пак гостът е с предимство да си реши къде.
P.S. Фирмения комплекс при нас в ГДР-то отпада.
За сега няма изгледи да го отваряме. Работи само музея…
ky-kyy - майстор
Само Трифката, да тръгне за Карлуково...то му е време, май :)
hidrazin - майстор
нед май 29, 2022 9:46 pmky-kyy написа:
Само Трифката, да тръгне за Карлуково...то му е време, май :)
Е убу де. Явно от него зависи. Свиркайте и ще го решим. Ще ми е изключително приятно.
preslav - майстор
Чак сега се сетих, че колежката сподели за подобен проблем с ягодите - оказало се, че са щурци.
Пръскали с някакъв препарат, изчезвали за няколко дни и пак се появявали. Булката като по-оправна веднага яхна гуглето и се оказа, че щурците искали влажно и топло т.е. всичко онова дето го има под Лайнона.
Миналата година ягодите лайнонизирани ли бяха, имаше ли подобни проблеми?
Не знам дали това, което казвам е истина, нямам собствен опит и дано не ми се налага, че и при нас всичко е мулчирано (с изключение на ягодите).
Andri01 - майстор
От 4-5 години така се гледат ягодите. за първи път тази година има проблем. найлона е сменен 2020г. с нов. Щурците,ако минават под рабицата ,все ще оставят част от зелените дръжки и листенцата около плода. Карай,вече махнах мрежата ,да видим дали ще остане нещо или... :)

Тема "Привет начинаещи градинари" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: