Нека намерим най-тънките цени.
Virtex - майстор
Преди това имаше една за 300лв, която изглеждаше по-добре. Тази последната я рекламираха с някакви "ножове" и затова предполагам, че предната за 299лв е била с "мачкане", а не с "рязане". Което според мен е по-добрият вариант.

Т.е. тази лично не бих я търсил аз. Казвам го, защото се чудех какъв вид да избера тогава и това бяха предположенията ми за двата модела.
silent - майстор
200лв бях склонен да дам за подобно безполезно нещо....но 300 ми идват в повече и ще пасувам....
grizan1980 - специалист
вт май 31, 2022 6:48 pmsilent написа:
200лв бях склонен да дам за подобно безполезно нещо....но 300 ми идват в повече и ще пасувам....
И аз бях пред тази дилема , но на село намерих един варел и клечките в него - после огъня и така ....
Lutchezar - майстор
Вчера един приятел ме пита за отвертката в Лидъл, едни панти слага в къщи, тежък му бил винтовертът, та каза 50 лева все пак, наложи се да му обясня че 50 лева вече не са това което бяха и ще стават все по-малко. Та като си слагат някакви ценови ограничения имайте предвид че парите се обезценяват. Иначе човека си го купи, тества и каза че му е леко и мощно за дребните винтчета и вече не наранява дървото с него, доволен е.
prascho - майстор
Тя инфлацията си е инфлация, ще се задържи с години. Но все пак да се прави разлика от стоки първа необходимост и всичко, без което можем.
Lutchezar - майстор
Лидъл вдигнаха поне един път цените на всички инструменти в немския сайт. От време на време свалят нещо до предишната стойност за седмица. Сегашната отвертка с няколко накрайника в момента там е 35 евро. Просто тук никой няма да даде 70+ лева за такъв инструмент в такъв магазин. Това също показва евентуално че нашите мениджъри успяват да договорят и по-ниски цени. Но като цяло нищо няма да става по-качествено, нито по-евтино, ще бъдат изключения такива случаи.
prascho - майстор
Потреблението през май 2022 е ударило текущото дъно и е било по-зле дори от месеците февруари през годините. Един приятел затваря онлайн бизнеса....
grizan1980 - специалист
На мен ми прави впечатление друго, цените не са променяни много ,много , но факт е че махнаха батериите от инструментите.... Сега ги продават отделно :axe: :axe: :supz:
Lutchezar - майстор
В Чехия има комплект с 2ампера, с 4ампера и вариант без батерия. Виж в немския всички са без.
jekasus - майстор
чет юни 02, 2022 12:32 pmgrizan1980 написа:
но факт е че махнаха батериите от инструментите.... Сега ги продават отделно :axe: :axe: :supz:
Много правилно.
Имам 12в винтоверт, две батерии на 2 А, две зарядни, сега вече ми трябва само боди, не ми трябва пълен комплект с батерия и зарядно.
Купих си още едно винтоверче и батерия на 4А.
И мога да продължа да си купувам други инструменти/не оскъпени от зарядното и батерия/ за тази батерия.
По- същия начин и Девалта - пълен комплект винтоверт с 2 батерии, само боди перфоратор, вероятно 4 или 5 А батерия, и леко по-леко други инструменти към този вариант на батерия...

Тема "Промоция в Lidl на инструменти, уреди и техника - 7" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: