Как се свързва този адаптер ?
Прикачен файл
IMG_4836 (Копировать).JPG (70.57 KиБ) Видяна 1088 пъти
Прикачен файл
IMG_4835 (Копировать).JPG (65.26 KиБ) Видяна 1088 пъти
Прикачен файл
Прикачен файл
чет юни 02, 2022 9:14 amЦецо написа: Интересува ме , ако захранващото напрежение е 220 волта променливо , какво е изходящото напрежение.Най-вероятно няма такова. Но както каза колега по-напред, докато не снимаш долната част на платката и трансформатора с махната лепенка, можем само да гадаем как и за какво се ползва. Моите 5 стотинки в хвърлянето на боб са, че това "устройство" единствено включва релето при наличие на външно напрежение.
чет юни 02, 2022 10:01 amLutchezar написа: * Грешно мнение *Това за кое се отнася?
Krasi_S написа:то аз се не бих го окачествил към "грешното мнение" щото некси "вероятно няма" и "вероятно има" ги оценям еднакво тежестничет юни 02, 2022 9:14 amЦецо написа: Интересува ме , ако захранващото напрежение е 220 волта променливо , какво е изходящото напрежение.Най-вероятно няма такова. Но както каза колега по-напред, докато не снимаш долната част на платката и трансформатора с махната лепенка, можем само да гадаем как и за какво се ползва. Моите 5 стотинки в хвърлянето на боб са, че това "устройство" единствено включва релето при наличие на външно напрежение.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: