• 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
чет юни 02, 2022 9:30 pmAvas_co написа:
Малко си прецъфтял за тая работа, вземи се успокой малко. На възраст си, не е добре за здравето.
Нищо, аз ще съм там, а ти?!!
Освен това, съвсем скромно те предизвиквам да премерим ....физически сили, хаха. Нали щото тях имаш предвид.
Няколкото, дето ме знаят, да не се обаждат!

Аз съм отговорен човек, момко. Така съм възпитан и не бих получавал заплата, която не заслужвам. Явно си видял инфото, в профила ми. Добър съм, вервай!

пп.https://photos.app.goo.gl/WciwJcF8Q7whstaD7
Пожелавам ти подобно крепко здраве!
Докат си "Седя на телефона", тренирам си и тялото, а то ме прави полезен, освен желанието да съм такъв. Здрав дух, в здраво тяло, нали знаеш?! Дали?
Последна промяна от Трифон П.Трифонов на чет юни 02, 2022 9:46 pm, променено общо 1 път.
Avas_co - майстор
Какво да ти гледам на профила?
Тя математиката е лесна, ама явно си мислиш, че не е нужна.
Постарай се повечко другия път, че си яко досаден с тъпотиите си.
silent - майстор
чет юни 02, 2022 9:22 pm6osi6 написа:
чет юни 02, 2022 8:13 pmsilent написа:
...
По-леко с обидите!
На Трифонов му е простено, щото той и без друго пише седнал върху телефона или клавиатурата.

Темата е, че повече газпромски газ и договри с блатните няма да има.
Тежко е за руснаците във форума, но това е бъдещето.
Мен никой не може да ме обиди...схващаш ли разликата шостакович.... :-D ....съмнявам се...което ме навежда на мисълта че съм прав в преценката си....един друг като тебе се беше изцепил по добре гладен но свободен...при положение че никога не е бил гладен и никога в затвор не е стъпвал....а инак много сте.... силни сте ..... затова и държавата ни е батак....сори модераторе....но не се сдържах...както казваше доктор Щросмаер ако човешката глупост можеше да лети отдавна да е отлетяла от форума....и аз да си чета тихо и кротко пък ти да си плетеш плетките и да не се занимаваш с глупости....тази политика на слугуване на чужди интереси ще ни изяде главата....като ще го отнесем ние обикновенните хора....вкл.и шостакович...ма той още не го знае... :-D
ky-kyy - майстор

:rock:
Кукер, всичко ми е наред, ама оня антибългарин ако го барна, само на учителката по история ше съобщя, ко прайх с Марийка.

Авасте и ко, щом вече е тъпо да си родолюбец, приемам критиката.
ky-kyy - майстор
Че то и аз така....Само кучето викало - Кво ли ми е наред, че и мъдете да са ми отпред :lol:
Avas_co - майстор
чет юни 02, 2022 10:00 pmТрифон П.Трифонов написа:
Кукер, всичко ми е наред, ама оня антибългарин ако го барна, само на учителката по история ше съобщя, ко прайх с Марийка.

Авасте и ко, щом вече е тъпо да си родолюбец, приемам критиката.
Офф, няма по голяма досада от разни , който няма с какво друго да си напомпат самочувствието и натякват, какви са патриоти.
Разправяй си ги тия на масата, може и да ти повярват.
В случая освен насмешка, няма друго да получиш.
чет юни 02, 2022 10:03 pmky-kyy написа:
Че то и аз така....Само кучето викало - Кво ли ми е наред, че и мъдете да са ми отпред :lol:
Виж ся, явно на някои културата леко им липсва, та Шостакович без Пушкин не могат го смля. Евентуално с Чайковски и Лермонтов биха преглътнали , но.......
черешката на тортата би бил Прокофиев.

Авас.... никой нищо не очаква да получи. Бегай на Съни бийч, белким ти порасте шаблона!
Преди десетина дни говорих с "украински" бежанци. Два джипа, с украинска регистрация. Не зная украински, но за мен бе леко потресаващо чутото.
hidrazin - майстор
чет юни 02, 2022 8:30 pmAvas_co написа:
Ясно се видя, колко ни са еФтинки руските суровини. Та да, имаме опит с безплатното сирене.
Не е много приятен.
Опять двойка.
Полският премиер се възмущава от високите цени на газа, искани от Норвегия
Ся искаш да ми кажеш че германците са глупави че досега нямат и един терминал за втечнен газ?
Или че Русия дето е с пазарен дял около 45% от вноса в ЕС и 40% от цялото потребление в ЕС е определяла цените на газта в ЕС ? :-D
Ми тогава защо другите вносители не и направиха дъмпинг и да накарат лошата Русия да свали драстично цените?
Само за справка:
1.За миналата година цялото изтъргувано количество LNG е около 380 милиона тона (втечнен).
2.От тези 380 млн.тона едни 80 милиона така или иначе са за Европа - остават 300 милиона тона търгуван някъде по света.
3.За да замени руския тръбен газ ЕС ще трябва да се докопа до около 1/3 от онези 300 млн.тона които така или иначе са по договори.
4.ЗЕЛЕН ВЯТЪР - годишно в Европа се пускат в експлоатация 10-14GW вятърничави генератори.
За да заменят само лошия руски газ ще трябва да се построят около ... 370GW - теоретично. :lol:
Очакваме след 25-30 години - а дано ама надали.
ИЗВОД:
баба Урсула и ЕС играят "Ва банк" и се кръстят до есента нещата да се поуталожат за да напълнят пак тръбите с лош газ.
:partyman:
Avas_co - майстор
Хидра, руския си го тренирай, когато идеш в страната на мечтите ти.
Нататък не съм те чел, обидно е .
  • 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16

Тема "Честита ви нова цена на Природния газ...." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: