Всичко за озеленяването от домашни цветя до дървета за градината
kr1100 - майстор
чет юни 02, 2022 3:11 pmТрифон П.Трифонов написа:
Каква смес е подходяжа за след неделя- Бургазко или Каменица?

В неделя е време за горски плаж. Ама с Астика / офф Каменица е помия /.
Новия модел с опашка днес е остриган, за да не събира тръни и ще ходи за първи път на горски плаж. :-D
Ама водЪта още е студена за мен - няма да има миди.
чет юни 02, 2022 8:23 pmkr1100 написа:
В неделя е време за горски плаж. Ама с Астика / офф Каменица е помия /.
Новия модел с опашка днес е остриган, за да не събира тръни и ще ходи за първи път на горски плаж. :-D
Ама водЪта още е студена за мен - няма да има миди.
Навих са на Астика. Важното е да е свежа, че да не ми зацапа карбЮратора.
Водата е 20 градуса, все още студена и за мен.
Онзи ден ходих на север. Времето е много приятно и с пържолки, ама от тия бурени човек не може си опъне палатката. Затуй питам за акумулаторна, която да зачисля към къмпинг оборудването. Накрая я опънах на плажа, ама цяла вечер страх да не духне вятър.
https://photos.app.goo.gl/L7zALhAFee8zaDkS7
mgbagera - специалист
Едно питане :)
Имам едни вибеации на Husqvarna 225. Не саголеми но ги има. Пробвах без диск и без редуктор но пак ги има. Предполагам са или от пръта или от оста. Съдейки по следите от износване, пръта трябва да е с втуки а не с лагери.

Та питането ми е, целият прът ли се сменява, или само втулките/лагерите ?
Soviet_Soldier - специалист
чет юни 02, 2022 10:37 pmmgbagera написа:
Едно питане :)
Имам едни вибеации на Husqvarna 225. Не саголеми но ги има. Пробвах без диск и без редуктор но пак ги има. Предполагам са или от пръта или от оста. Съдейки по следите от износване, пръта трябва да е с втуки а не с лагери.

Та питането ми е, целият прът ли се сменява, или само втулките/лагерите ?
А дали е 100% от него? Да не е дисбаланс в съединителя? Ако е износен неравномерно, или някоя пружина е изпуснала? Ако вала свързващ двигателя с редуктора е износен, вероятно втулките не са в по-добро състояние. Най-добре заедно с вала и втулките да бъдат сменени.
oska - специалист
Здравейте,имам нужда от вашата помощ.1 приятел(баща му) има машина за косене на трева Wolf-Garten Ambition 42 E .Навих го да ми отслужи да поокося около къща на село,но за съжаление машинката се оказа без нож.В интернет не мога да намеря някъде да продават нож за тази машина.Дали може да се напасне от друга,никога не съм работил с такива машини.
пет юни 03, 2022 11:30 amoska написа:
https://www.google.com/search?q=%D0%BD% ... nt=gws-wiz

Ейй, ко нещо е да можеш да работиш от офиса!!!
oska - специалист
Благодаря за опита за помощ,разгледах ги,както и преди,нищо няма.Или са изчерпани,или няма за този модел
пет юни 03, 2022 1:05 pmoska написа:
Благодаря за опита за помощ,разгледах ги,както и преди,нищо няма.Или са изчерпани,или няма за този модел
Съжалявам!
Вероятно си попитал за оригиналният нож. Изгубен, повреден, или?

Другият вариант е да търсиш характеристиките , като подбереш най близкото от наличните на пазара.
После на стругар, шлосер.
Това ме е спасявало, спасява ме и до ден днешен. На работната си кола, през няколко години купувам елементи по окачването от съвсем друга марка. После при стругар.
oska - специалист
Това е 32,за 42 излиза нещо за Optima 42E
Прикачен файл:
1493116220_15_1.jpg
Optima 42E
1493116220_15_1.jpg (19.76 KиБ) Видяна 677 пъти
Моя трябва да изглежда
Прикачен файл:
Screenshot_2022-06-03-16-52-22-921_com.android.chrome.png

Тема "Моторна коса тример каква ?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook: