• 1
  • 2
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
hidrazin - майстор
съб юни 11, 2022 2:12 pmLutchezar написа:
...Засега се разбрахме че кабелите не ги интересуват по принцип ..
То хубаво че сме се разбрали ама мишоците тва не го знаят...

Прикачен файл:
Мишоци и кабел.jpg

Кабела е NEXANS с двойна изолация от омрежен HFFR и в нея няма никаква соя, ориз ...
росто зъбите им растат и трябва да ги изпиляват в нещо дори това нещо да не е храна.
:partyman:
Lutchezar - майстор
Е това е някъде при теб, това не е част от къща все пак. Може да се окаже че всичко останало е я метал, я стъкло :-D. Избират по-мекото.
hidrazin - майстор
съб юни 11, 2022 3:12 pmLutchezar написа:
Може да се окаже че всичко останало е я метал, я стъкло :-D. Избират по-мекото.
Това е на полето - трева, тръни, семена ... колкото искаш и в изобилие.
Изгризаха забравена на открито(на маса) опаковка с Ридомил Голд, кутия с овощарска замазка, отварят си бурканите като прегризват алуминиевата капачка.
По тази причина бурканите държа с капачките надолу. :-D
Lutchezar - майстор
Някакви интелигентни мутирали Х-мишоци си имаш там.
zz_stefanov - майстор
съб юни 11, 2022 4:55 pmhidrazin написа:
съб юни 11, 2022 3:12 pmLutchezar написа:
Може да се окаже че всичко останало е я метал, я стъкло :-D. Избират по-мекото.
Това е на полето - трева, тръни, семена ... колкото искаш и в изобилие.
Изгризаха забравена на открито(на маса) опаковка с Ридомил Голд, кутия с овощарска замазка, отварят си бурканите като прегризват алуминиевата капачка.
По тази причина бурканите държа с капачките надолу. :-D
Плъхоци са ми събаряли компоти за да ги хапват след като се счупят. :)
Иначе си е точно така, в големите диаметри гризачите влизат и се разхождат вътре.
Баш Майсторо - специалист
Там където не са под мазилка ги слагайте в метално гофре с пвц покритие. https://www.google.com/search?q=%D0%BC% ... e&ie=UTF-8
chapara - майстор
Започваме да си идваме на ,,думата" :? :-D , куутиите - метални?
zz_stefanov - майстор
Ти си строител и докачи и термо изолациите. Та още си спомням тук някой беше заснел мишка в стъклена вата, а аз съм виждал изкълвана минерална мазилка/стъкломрежа и оформени гнезда на птици в фибрана. :)
chapara - майстор
М'даа, въпроса с фибрана беше риторичен, да не съм изпуснал нещо в технологиите. Аз съм го осмислил така. Облепване фибрана с магнезиеви плоскости и след това монтаж, като крайните парчета се затварят с метални профили. Но това ако реша да имам такива дейности. За термопанели не желая да чувам във вътрешни пространства. Повече ме притесняват кухи пространства. Не разбрах други мнения за кабелите има ли? За сега дебата ми се вижда повече от положителен, сверхме часовниците👍 Метално гофре! Отворен съм и за други предложения.
  • 1
  • 2

Тема "Кабели и гризачи." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: