Всичко за озеленяването от домашни цветя до дървета за градината
Soviet_Soldier - специалист
вт юни 14, 2022 9:43 pmborchoyor написа:
Така и така си мерите.... квото там си мерите, па и го обърнахте коси, резачки, та а питам и я.... ТрифУне, знам че имаш 241, кат маата, та пали от второ дърпане, но после работи все едно е със спирачка..... Спецовете викат карбуратор, вече имам 2 резервни.... Изглеждат чисто нови.... Единия е на 5 кубика, най-новия на два полусреза.... Та, некви идеи да премерите. Благодаря предварително.
От това дето си писал, разбирам че резачката не развива обороти? Причини много може да има. Намалена пропускателно способност на въздушен филтър, на бензинов, или клапана на резервоара. Пробвай като е запалена и почне да се дави, да развиеш капака на резервоара, или да махнеш въздушния филтър. Случва се от време на време да има дефектни, които не пропускат достатъчно въздух, даже да е нов.
Е, Борче, премерихме.
Може па причината да е толко проста, та Бойко да е прав, макар хабер да си няма от проблемът ти, а вероятно и от машината.
Стандартните неща пише, къде се предполага, че сте ги попреметали.
емовлаха - специалист
Погледни да не ти се е забила звездочката на шината! свали шината и виж дали се върти звездочката на ръка
вт юни 14, 2022 9:57 pmемовлаха написа:
Погледни да не ти се е забила звездочката на шината! свали шината и виж дали се върти звездочката на ръка
Емо, на Щилките не са като на Хуск или Олеле.
Машината е с проблем от пеленаче.

пп. Ама ти имаш щилка, та ....
И не бързай да честитиш! Само капаро съм дал. Още не съм я пипнал.

Борче, я ако съм на тебе, товарим се со все машина, куфаре, жени и направо в компанията Майка. Кажи на благоверната, че идете на екскурзия- она че ти спретне таков график и маршрут, та доволен че останеш.
вт юни 14, 2022 9:57 pmТрифон П.Трифонов написа:
Е, Борче, премерихме.
Може па причината да е толко проста, та Бойко да е прав, макар хабер да си няма от проблемът ти, а вероятно и от машината.
Аз да не съм Ванга, че да знам кво са правили, и кво не са, бре Бойче? Дай му акъл по темата, а общите приказки знаеме, че ги умееш.
вт юни 14, 2022 10:06 pmSoviet_Soldier написа:
вт юни 14, 2022 9:57 pmТрифон П.Трифонов написа:
Е, Борче, премерихме.
Аз да не съм Ванга, че да знам кво са правили, и кво не са, бре Бойче? Дай му акъл по темата, а общите приказки знаеме, че ги умееш.
Е дадох му де. На теб не ти ли дадох, та го дириш още тука? Съни бийч.
емовлаха - специалист
Преди дни съседа дойде със една 251 рязал дърва и не ще беше набила стърготина , ако му е гаранционна на човека да си я носи в сервиз . щом си я капаросал си готов :)
вт юни 14, 2022 10:10 pmемовлаха написа:
Преди дни съседа дойде със една 251 рязал дърва и не ще беше набила стърготина , ако му е гаранционна на човека да си я носи в сервиз . щом си я капаросал си готов :)
Емо, къде мислиш е поръчвал карбуратори?
Идвали са от Германия, предполагам. Машината не е от вчера с този проблем.
Елкон е минавала, майстори са я гледали...

пп. Викаш- обут съм от всякъде, та чак на букаи, хахааа.
Последна промяна от Трифон П.Трифонов на вт юни 14, 2022 10:14 pm, променено общо 1 път.
вт юни 14, 2022 10:07 pmТрифон П.Трифонов написа:
Е дадох му де. На теб не ти ли дадох, та го дириш още тука? Съни бийч.
Аз като гледам само ти го дириш тука, ама кво точно дириш не ми е ясно. :lol: На мен точно ти да ми даваш, може да се въздържиш, щото не съм те и питал, ако не си го разбрал пак го повтарям, като за особено надарен човек та да ме разбере най-после.
Айде скрий се вече де! Баси папагала!!!

Тема "Моторна коса тример каква ?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: