Всичко за озеленяването от домашни цветя до дървета за градината
Krass - майстор
Преди години си купих две чилета по 50м. влакно за риболов 2мм. Използвах я с електрически тример 1kW. Няма по-здрава корда за тример от тази. Когато кося покрай бетон, върхът ѝ само се рошва. Не е кой знае колко скъпа. Пробвайте!
https://bulit2000.com/%D0%BB%D0%BE%D0%B ... C-50%D0%BC
ср юни 15, 2022 5:26 pmKrass написа:
Безценен си.
Остава да се провери с по големи обороти и тяга.
нед сеп 25, 2016 1:37 pmhidrazin написа:
Големи терзания за някаква си корда. Слагаш квато имаш.
Сега карам с някаква квадратна HITACHI. Някаква, първата дето ми попадна от рафта.
Ако случайно ми свърши кордата слагам кабел ВКШ-2 и продължавам.
Все пак тези косачки с кордите са за косене на неглеже треволяци - буренаци и неподдържани площи.
:partyman:
Хидра, след като прочетох това, вече не се терзая.
Едно време имах заведени (зачислени) 20 макари, 6 ТАПчета и 1 СЧЗ + 22 Боеца, хахаааа!!! Със съответният брой акУмУлатори, от специалните, които работят и днес, след около .....65 години от как са произведени!!!
...Бойко търси инфо у нета, хихи!
съб окт 08, 2016 11:17 amhidrazin написа:
...
Електрическите косачки са таш...ак. Моята електрическа я подарих преди 15 години и не съжалявам.
Понеже съм любознателен, чета стари вестници....
viewtopic.php?f=29&t=54949&start=70#p809381
пет дек 02, 2016 5:29 pmlucho написа:
):

Изображение

П.П. За тези, които не разбират английски – името, с което сърбите са си кръстили марката, "Villager", означава селянин. А "Vortex" означава вихър.
Бойче, надявам се вече си изхвърлил всичко с тоя етикет, както и снимките, дето сподели и изтри?!
koveslav - майстор
ср юни 15, 2022 1:08 pmемовлаха написа:
На нова машинка + от мен за двутактова синтетика, но ползвана машинка неизвестно време със минералка не бих сложил синтетика!
Точно при двутактовите това пък по каква логика? Страх да не почне да гори масло ли :D :D Синтетиката винаги е +, не схващам идеята..
Krass - майстор
До преди 20 мин. с Хидрата бяхме на маса . Невероятно умен за много неща. За други ми идва да го удуша с лявата ръка :mrgreen: , но си ми е приятелче от 40 години почти. Все се заричам да не пиша след запой, но... обещавам, няма вече :-D
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
чет юни 16, 2022 12:40 amKrass написа:
... :-D
:lol: :lol: Живи да сте! :lol:
ср юни 15, 2022 11:18 pmkoveslav написа:
Люспи нагарите от минералката. Тия коксували частици са като едра шкурка.
После капиталка.
чет юни 16, 2022 7:01 amn_a написа:
В долината на тракийските царе все убави ора.
hidrazin - майстор
ср юни 15, 2022 6:16 pmТрифон П.Трифонов написа:
Едно време имах заведени (зачислени) 20 макари...
Внимателската с кабел ВКШ и коса (електрическа или бензинова) - дебели панталони и очила.
Летящи парчета стоманена тел не са от най-приятните и безопасни неща.
Върши работа (и то добра) но дали си заслужава при такъв богат избор и достъпност на корди?
чет юни 16, 2022 12:40 amKrass написа:
До преди 20 мин. с Хидрата бяхме на маса . Невероятно умен за много неща. За други ми идва да го удуша с лявата ръка ...
... щото другите(неща) така и не ги разбра. :lol:
P.S. Ба си, толкова рано ли сме се прибрали? :?
чет юни 16, 2022 10:59 amhidrazin написа:
След като Кума се понаряза, се оборудвах с панталон със защита и каска. Предстоят нови обувки- старите свършиха.
Малко вероятно, но ако започна да работя по често, ще трябват и антифони.
Кабел вече нямам, а и не бих ползвал.

Прочетох добри отзиви за RD-GBC07- хромиран цилиндър, два сегмента, добра цена...
емовлаха - специалист
[quote=koveslav post_id=1104692 time=1655324291 Точно от горенето на маслото! Синтетиката ще отлепи парченце нагар на ползваната с минералка машинка и заминава моторчето. Трифоне, дай отзив за твоята коса, коси ли с нея как се представя :)
Последна промяна от емовлаха на чет юни 16, 2022 1:49 pm, променено общо 1 път.
Цветомир Димитров - специалист
чет юни 16, 2022 1:35 pmемовлаха написа:
[quote=koveslav post_id=1104692 time=1655324291 Точно от горенето на маслото! Синтетиката ще отлепи парченце нагар на ползваната с минералка машинка и заминава моторчето
Това важи ли за полусинтетиката?

Тема "Моторна коса тример каква ?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: