Всичко за озеленяването от домашни цветя до дървета за градината
Цветомир Димитров - специалист
С някои от нещата не ще мога да се справя,май ще я пращам нанякъде като свърши сезона
Soviet_Soldier - специалист
нед юни 19, 2022 6:11 amТрифон П.Трифонов написа:
Хаха, Бойче, Видях какви си ги писал в бързината!
Пийни още едно кафенце!
Видно е, че си интернет специалист.
Не само за максималните и не най вече за смазването, Солджър!
Изтрих го, Бойче, защото очаквах точно това от теб, да интерпретираш нещата по непонятен за 90% от хората начин, за да се опиташ да блеснеш с знания и познах все пак. Предсказуем си доста, даже ми стана смешно как се хвърли отчаяно да ми цитираш отдавна изтрит коментар, само и само да покажеш и ти, че знаеш нещо. Искрено ме развесели. :lol:
Нямам идея какво е ОГЖ, но основното го бях написал с прости думи и всичко споменато от мен е съвършено вярно.
И не, аз не съм "интернет специалист", аз съм практик, учил съм се в процеса на работа най-вече. Виж как бях уверен, какво точно е развил. А на теб пъченето ти се ограничава до разни абревиатури отнасящи се най-често до елементарни неща, но написани по различен начин. Обясни му на човека, какво си съкращавал, все пак авторът си ти, а не аз, че да му превеждам твоите романи.
нед юни 19, 2022 11:01 amТрифон П.Трифонов написа:
Намерих. Старият е такъв, какъвто боеца още не е виждал- то как да види, като само танганайки пред него?!
Форумният хуморист пак се изявява. И танганайки са ми минали през ръцете, и маркова техника. До оня ден през твоите беше минавал въздух, даже не "танганайки". Ако помниш, като ти показах на Цветомир на косата карбуратора, него го определи, като от резачка. Видно е, че знанията ти особено при мотокосите са изградени на предположения и интернет. Разбирам те защо се мъчиш да блеснеш с непонятни за повечето хора абревиатури, да корегираш терминологии, че не е по гъз а по дупе, но това тук не е курс по ДВГ. Повечето хора искат по прост и разбираем начин да разберат, как да си свършат работа или решат проблема.
Последна промяна от Soviet_Soldier на нед юни 19, 2022 5:51 pm, променено общо 1 път.
нед юни 19, 2022 4:02 pmSoviet_Soldier написа:
Ако обичаш, нека се изясняваме по друг начин!
Тук за първи път се излагаме и все пред хората.
Soviet_Soldier - специалист
нед юни 19, 2022 5:48 pmТрифон П.Трифонов написа:
Ако обичаш, нека се изясняваме по друг начин!
Тук за първи път се излагаме и все пред хората.
Реално ме развесели, как се хвърли върху коментара ми изтрит преди часове, да го анализираш и да вкараш някаква терминология, та даже и мотоциклети да намесиш, та да покажеш, че и ти нещо знаеш. :lol: Евала за хъса и старанието! Може да се пробваш да ги вложиш в нещо градивно. Човекът те попита нещо, обясни му . . .
kr1100 - майстор
Утре Трифон да е в бойна готовност - ще има ОгИН яко.
Пали спокойно! Утре съм на работа.
vladko33 - специалист
Някой би ли се наел да сравни тези двете ? Като цена е ясно- Хускварната е с 10-тина лева повече. ОлеоМак е със система за бързо зареждане на корда без разглобяване. Но дали е достатъчно надеждна за работа с 45-кубиков профи Хуск ?

Прикачен файл:
product_1240.jpg
product_1240.jpg (14.2 KиБ) Видяна 680 пъти
Прикачен файл:
husqvarna-t-45-x.png
husqvarna-t-45-x.png (56.09 KиБ) Видяна 680 пъти
нед юни 19, 2022 9:44 pmvladko33 написа:
Олиото, ако е LOAD&GO, излиза някъде 2015, а година по късно вече отзивите са много добри. На мен ми я препоръчаха- освен дилърът на Щил, така и доказан специалист. Предпочетох оригинална, като за начало.
Личен опит нямам никакъв.
dragozow - майстор
Аз съм пробвал и двете. Лесната смяна на корда ако е била навита на нещо всъщност не е лесна, защото не се нацелва лесно. Лично аз предпочитам да си сваля капачката, да навия и да затворя, отнема ми минута.
miroki - майстор
съб юни 18, 2022 9:27 pmDjack написа:
В никакъв случай не пренебрегвай екипировката! Особенно дълги и здрави панталони (Престилка), ботуши и очила! Аз онзи ден след профилактиката си казах: Тъй и тъй съм я запалил, дай да обрисам паркоместата пред двора - 30-40 м2 - викам си нищо работа! Естествено бях по чехли и къси гащи! В момента съм като с маймунска шарка - до колената съм в пъпки, дупки и мехурчета! Всичко това е в резултат от хвърчащи камъчета, тръни и тревички! :partyman:
Това е при корда. С диск е съвсем друго. След първите 3-4 косенета само с диск реших да сложа, кордовата. Естествено без очила. Направо почнах да залягам, голям обстрел. Отделно зеленясваш.
С диск е лесно.
Виж от вчера, имах да си довърша трева на места до брадата.
Спрях тук.
Прикачен файл:
rps20220620_113953.jpg
И трябваше да довърша. Тя за една седмица поникнала пак.
Няма каска, очила, ръкавици, дори дрехи.

Прикачен файл

rps20220620_114021.jpg

Тема "Моторна коса тример каква ?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: