Ел. инструментите. Консумативи.
housedoktor - майстор
От Англия съм си ги купувал.Trend е на пендулния циркуляр а на ръчния Freud -също великолепни дискове

Прикачен файл

tt (Small).JPG
tt (Small).JPG (69.51 KиБ) Видяна 2801 пъти

Прикачен файл

CAEN8DAN.jpg
CAEN8DAN.jpg (60.4 KиБ) Видяна 2801 пъти
shadowman - майстор
Като се заговори за ножове да споделя малко опит. За циркуляра с който режа плоскостите купих два ножа Freud (в комплект с подрезвач) за около 200 пари, също купих и Leitz (пак с подрезвач) за 330 пари. Реших да видя кой е по-добър и за момента Freud се държи по-добре през 7-те месеца работа а и като се има предвид разликата в цената... Да спомана, че Freud е италиански, а Leitz е немски.
Щайгаджия - специалист
Понеже времето ми е много ограничено,а тази събота и неделя исках да правя нещо(кой знае кога пак толкова време)..купих една резачка от "Баумакс"(Пловдив) за малко пари и ми свърши супер работа.С диска,който е в комплект(185мм) прилично отряза лицето,а от зад не ме дразнеше( :-D ).Дискусията ми беше много полезна.От всичко прочетено да попитам-с колко зъба диск да взема(за 185 мм) за да мога да режа още по-добреплоскости...
shadowman - майстор
За ламинирани плоскости повечко, виж червения фройд на снимката. Вчера видях подобен за ръчен циркуляр за 16 лв и пише Скил на него.
housedoktor - майстор
И имаи предвид факта,че отдоло ряза е по хубав отколкото откъм страната от която режеш.Успех

Тема "Ръчен циркуляр" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: