Всичко за озеленяването от домашни цветя до дървета за градината
borchoyor - специалист
нед юли 03, 2022 5:13 pmТрифон П.Трифонов написа:
Ако не бързаш изчакай анаЛизатора.
Всеки може, но след като има Спец?!
Важното е дискусийка да има и Темата да се развива.

Днес бях в Лидъла. Гледах я зелената чудесия, но Сърцето не ми трепна.
Инак, кутията е някъде метър, демек удобна за возене в автомобил.
По добрият Райдър.
Трифонов, ти кога ги работиш, работите, дето изтъкваш, като си на сека тема мерудия, похлупак и подобни????
Ослаби се Борче, "Има време за всяко нещо, И срок за всяка работа под небето:"

Може да няма значение за теб, но едно е сигурно- има защо едната да е почти два пъти по скъпа (веднъж и половина), както е и при другото оранжево. Допълнителното оборудване не струва толкова. Цената е в самата машина.
ky-kyy - майстор
Баси и аудиторията :? Наредили са се едни тънкообидни......Олабете малко ве, усмихвайте се, изпуснете малко тоз въздух....Баси.....
kr1100 - майстор
нед юли 03, 2022 5:13 pmТрифон П.Трифонов написа:
...Инак, кутията е някъде метър, демек удобна за возене в автомобил.
Ега ти автомобилчето дето не може да събере 2 м коса или 1 листче поликарбон 2,1 м :? :partyman:
borchoyor - специалист
нед юли 03, 2022 6:48 pmТрифон П.Трифонов написа:
Ослаби се Борче, "Има време за всяко нещо, И срок за всяка работа под небето:"

Може да няма значение за теб, но едно е сигурно- има защо едната да е почти два пъти по скъпа (веднъж и половина), както е и при другото оранжево. Допълнителното оборудване не струва толкова. Цената е в самата машина.
Отслаби, не ослаби е правилно. А отговор на въпроса ми така и не прочетох. И не съм тънкообиден, просто е досадно поненга.... Да не река стана сенга.....
Добре де, хайде да сме по темата и уекинко да се оТслабиме.
На пръва мешка- антивибрационната система, в полза на по скъпата.
Ти гониш.

Градско, колата ми я събира неразглобяемата, но трябва всеки път да си рефрешвам багажника. Обикновено е пълен до горе с къмпинга, дори и като минавам преглед.
Е, как да промуша косата през дупките зад седановата облегалка?! А??
Дори задната седалка и мястото за краката на пътниците са заети.
емовлаха - специалист
нед юли 03, 2022 4:48 pmvladko33 написа:
Някой може ли да изкаже компетентно мнение каква е разликата между хускварна 325R и 129R ? Стана ми любопитно, понеже ми се струва че са с еднакъв двигател.
Различна вместимост на резервоарите, предавателно число, тримерни глави, диаметър на тръбите, захващане на дръжката и малко тегло 100гр. Това е видимото за мен. Дали има разлика в съединител, карбуратор, и каквото друго се сетиш, може да ти го каже някой разполагащ с нужната техническа документация. Вложено е малко повече в 325R Американска сглобка ако не бъркам.
Имам леки съмнения за мек вал в 129ката.
325 я позиционират в "лекият сегмент на професионалният клас" и да, произвежда се в Нешвил, Канзас, САЩ.
vladko33 - специалист
Категорично е с двърд вал. Явно просто е орязана 325-ца. Чудех се тази 129-ка на комшията дали да не я запазя за мен и да продам 323-ката, но май няма много смисъл от начинаието.
емовлаха - специалист
пон юли 04, 2022 9:35 amvladko33 написа:
Категорично е с двърд вал. Явно просто е орязана 325-ца. Чудех се тази 129-ка на комшията дали да не я запазя за мен и да продам 323-ката, но май няма много смисъл от начинаието.
Ако си вадиш пари с косене, няма да ти е излишна на адекватна цена и добро състояние! На твоята си знаеш състоянието как си я ползвал и т.н 129-ка на комшията била му слаба... как е ползвана само той си знае.

Тема "Моторна коса тример каква ?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: