Всичко за озеленяването от домашни цветя до дървета за градината
Soviet_Soldier - специалист
пон юли 04, 2022 11:50 pmемовлаха написа:
Явно на железа са налитали с ножовете. Скъпи са редукторите над 200лв бяха ако не бъркам
Железа, камъни, дебели пънове . . . варианти много. Като постоянно удря и спира рязко, и качествена да е косата, лека-полека си се разбива. Аз 3т диска го харесвам за косене, но трябва да е много излизан двора за да се ползва спокойно.
емовлаха - специалист
Много и бой ядът щиловете заради проблемите с главите и кордите, отделно и руснаците не косят с предпазителите, нещо нямам му вяра на майстора... не съм пробвал 3т иначе имам къде да го пробвам не е равно но е чисто, пердаща само с кордата не остава тревата на откос а на плява
Където има камъни, по едри от мандарина, не смея да кося с нож- жал ми е за желязото.
Не се препоръчва ползването на еФтини, Никольчо, китайски дискове на маркова техника.
Браво, със Стальной Жук вдигнахме нивото!
емовлаха - специалист
вт юли 05, 2022 7:55 amТрифон П.Трифонов написа:
Браво, със Стальной Жук вдигнахме нивото!
Евтин майстор е Трифоне! Евтинията до това води, е това е да си мразиш техниката
Емо, за мен майстора си е Майстор- или е добър или не.
Около него живеят бедни хора, та скълъпява техниката някак.
Карал съм гаранционно БМВ в оторизирания, във Варна.
Инженерчето, тъкмо излязло от СПА процедура, маникюра блести.
Погледа погледа, отвори кампа и ме отпрати. След два часа се обади да докладва, че от централата не повярвали, докато не им изпратил снимки.
Пристигам, той на компа чете процедурата за ремонта- последователност на разглобяване на болтовете и частите.
Е, това скъп "майстор" ли е? За мен е никакъв.
За техници-механици говоря (пиша). Конструктора е друга каста.
Абе Емо, русский язык ты понимаешь?
Онези, които не разбират руския, няма как са на 100% наясно с клипчетата на руснака.
емовлаха - специалист
Трифоне, някъде да видя бръмбара да ремонтира БМВ :) Фанал е цаката на редуктора и е доволен... а онези си висят при него през седмица за ремонт нали трябва и той хляб да яде. Що за идиот трябва да е човек, през седмица да си носи косата на ремонт за едно и също нещо и да си губи времето и парите като машината бездейства...
А, само дадох пример. Извинявай!
Кой разбрал- разбрал, както казва именит Майстор от Форума.
емовлаха - специалист
вт юли 05, 2022 11:08 amТрифон П.Трифонов написа:
А, само дадох пример. Извинявай!
Кой разбрал- разбрал, както казва именит Майстор от Форума.
Разбрах те няма проблем! Ето го клипчето дето се обърках със фс 235 одавна съм го гледал. това вече обяснава нещата и си идват на място с оригиналните части...
Последна промяна от емовлаха на вт юли 05, 2022 1:08 pm, променено общо 1 път.
feikot - специалист
пон юли 04, 2022 12:40 pmТрифон П.Трифонов написа:
пон юли 04, 2022 12:25 pmfeikot написа:
Фатмак,пенсионер.
В злобата е самата истина.
Благодаря ти, от сърце!

https://photos.app.goo.gl/Pn6Nkot6xMthkCUv6
Платформата те вижда онлайн, а инак си гост- скрит демек.
Има и още един, а вече станаха пет.
Мишки.
Ако ти е насочен поста към мен, нямам идея за какъв гост ми говориш и за какво скрито ?!?
вт юли 05, 2022 1:01 pmfeikot написа:
Ако ти е насочен поста към мен, нямам идея за какъв гост ми говориш и за какво скрито ?!?
Ако имаш въпроси, ще отговарям само на ЛС.

Тема "Моторна коса тример каква ?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: