Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
valentino76bs - майстор
съб юли 02, 2022 11:32 pmС 2 леви написа:
Айде и аз да се изходя по темата, че и аз съм в Бургас, в апартамент, в блок на ТЕЦ. Електрическата инсталация е смятана с условие ТЕЦ! Влиза ми кабел 6 квадрата, бАшон на етажа след електомера 40А, по фактура предоставена мощност 3 киловата! И, ко праим ся?!? Се къпя на бойлер и на тъмно или готвя некъпан, на тъмно? :) Бургас, Славейков. Е, кат ни санираха, туриха 40 панела за топла вода и 6 бойлера с карантията по половин кубик в избата, та лятото не плащам за топла вода, как да е... :)
40A са ти 9 KW....
6кв. кабел осигурява доволно достатъчно мощност за апартамент на тец
27 блок или 19,20,21 там ми се мяркат подобни панели
С 2 леви - специалист
вт юли 05, 2022 2:07 pmvalentino76bs написа:
съб юли 02, 2022 11:32 pmС 2 леви написа:
...по фактура предоставена мощност 3 киловата! ...
40A са ти 9 KW....
6кв. кабел осигурява ...
Четем... Блокът ни е 4 входа, две отделни секции. Съседната секция са се отказали от ТЕЦ и всяка зима им се пали инсталацията, щото са на бойлери и климатици или квото там, а не е предвидена инсталацията, общата за входа, за подобни натоварвания. Аз мога да смятам, главнияТ предпазител в моето апартаментно табло е 32А. Преди време си показвах сметките за ток тук... Е последната няма и 11 лева, както и да е. Едно е от 90 апартамента 2-3-5 да са на бойлер и климатици, друго е всичките, нали? А може и да съм твърде тъп и да не вдявам...
:partyman:
pitona_89 - специалист
Бе да ... става 7ма година карам бойлер 3kw.и пералня на кабел 2х2.5 кв на 20А предпазител. От де ва намериха е

Тема "Какъв предпазител и кабел за бойлер 3kW?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: