съб юли 16, 2022 7:28 pmkr1100 написа: Днес опръсках асмите...С какво ги пръска?
При мен се появи брашнеста мана,въпреки пръскането.
Ще включвам тежката артилерия.

ПП Много тежка таз акумулаторна пръскачка,иначе върши работа.

пет юли 15, 2022 8:33 pmn_a написа: Абе, стига с тез домати! Снимки от плажа, нещо...?Чукай, Кака, на линка отгоре Му!
нед юли 17, 2022 3:59 pmТрифон П.Трифонов написа: ...Ау! Завиждам! Почти благородно
Скъсах синжира три деня.
....
нед юли 17, 2022 3:59 pmТрифон П.Трифонов написа: Фатмака навсякъде е подготвен- ...бобец...Трифуне,сменяш ли му водата на бобеца,че иначе ще подпалите палатките и ще ти отворят работа ...
нед юли 17, 2022 4:30 pmvlax написа: Трифуне,сменяш ли му водата на бобеца,че иначе ще подпалите палатките и ще ти отворят работа ...Бобеца го готви Том Джонс- учих, макар и аз да си го правя вкусен. От мен бе материалното осигуряване.
съб юли 16, 2022 10:40 pmhidrazin написа:Сланина трудна работа вече, за гъби пак- дъжд няма отдавна. Затова наблягам на отгледаното .съб юли 16, 2022 7:28 pmkr1100 написа: утре на горския плаж със салата доамти, краставици, чуФки, и чорбаджийски, царевица, лук. За скарата друго.Без царевицата - турни и солена сланинка и ме спечели.
Ако намериш и някоя гъбка…..![]()
Чекай че се покапах …
![]()
нед юли 17, 2022 3:52 pmvlax написа: С какво ги пръска?Който се е запсил - има. Със Шавит + Кумулус + Валмек + тор Макс Гроу
При мен се появи брашнеста мана,въпреки пръскането.
Ще включвам тежката артилерия.![]()
ПП Много тежка таз акумулаторна пръскачка,иначе върши работа.
нед юли 17, 2022 9:06 pmkr1100 написа: ...Няма нужда от фото. Това му е хубавото на секретния плаж- не споделяй мястото, че засерковци колкото щеш.
Трифоне снимки няма.
...
2. Плажа е секретен и трудно достъпен.
Най- близкото с кола е на поне 7-8 км![]()
и отвява желаещите.
Ето ти фото отпреди 3 седмици - промяна няма
нед юли 17, 2022 3:59 pmТрифон П.Трифонов написа: Мироооо, да не си объркал семената бре- режа от пипера в боба, таман ми идва на люто, ма другите ядоха и плакаха. Пък чилито сладко??!!!Аз, две чушки ти дадох. Не бяха ли люти като ги счупи.
Може да съм си направил сам- Тука има- тука няма, и.....
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: