нед юли 17, 2022 6:07 pmESPACE написа:То е така, на всички ни е все тая, на чужд....ще видим продължението до финал, надявам се. Нищо лично
Вярваш, невярваш все ми е тая. Аз нещо което не съм правил няма да седна да го пиша.

пон юли 18, 2022 11:00 amchapara написа:Не си ме разбрал. Логиката ми е - щом тъй и тъй ще се чупят, защо друг да ми ги чупи? Аз обичам да чупяпон юли 18, 2022 9:18 amn_a написа: че ще излязат цели плочките, досега да съм ги извадила...Моите уважения, но вероятноста да ги извадиш цели, непоръбени, годни за презалепяне, при нищожна фуга и всичко да изглежда като че не е било е 0, 01%, повярвай ми
![]()
нед юли 17, 2022 11:11 pmbleuetoile написа:Има превключване на дизайна на форума, нов и стар, има мобилна версия и нормална. Зависи дали си от мобилно устройство или от компютър.
Направих снимки, но не намирам от къде се прикачат файлове тук. Също, не намирам опция как да си вляза в темите, в които съм писала и има нови отговори.
Изобщо съм пишман кандидат майсторка, но ще видим до къде ще я докарам.
пон юли 18, 2022 9:18 amn_a написа: Хайде някой с телефон да и обясни как да си намира темите. Аз съм на компютър и просто горе в лентата имам Виж собствените си мнения. На мен ми отне години, да успея да кача снимки, та за това ще си мълча1. Извинявай n_a, не знаех, че си жена.
Конкретно... мразя да се нервя с майстори и само за да си угодя на тази глезотия мога и правя почти всичко. След като никой не дава гаранция (ха!) че ще излязат цели плочките, досега да съм ги извадила...
Още нещо. Спомена май, хидроизолация под плочките? Ако да, май не ти е спешна и наложителна работата... И изобщо, каква е вероятността, нещо да си се изнервила и да ти се причува? Моят опит включва едър мъж + стълба + спукана плочка, не отлепена, та затова питам
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: