Нека намерим най-тънките цени.
ddenkov - специалист
Днес тръгнах да купувам 4 Ah батерия. В два магазина беше свършила в 11 часа. В третия имаше две бройки. И в трите ремонтните принадлежности за автомобил бяха свършили, не видях и листосъбирач. Батерията си е с три години гаранция. Отивам да пробвам 2 в 1 сабления трион и зеге. Изглежда много добре и много по-лек от акумулаторния саблен трион, който вече почти три години ми върши чудесна работа, но за кастрене на дървета и рязане на дебели издънки е много тежък и не е удобен за работа с една ръка.
kr1100 - майстор
чет юли 14, 2022 6:16 pmddenkov написа:
..... не видях и листосъбирач.
не съжалявай. Мокри листа не трябва да се събират / а то есента въобще листата са сухи/, за издухване мижава работа.

Извинявам се поста ми се отнася за ел. листосъбирач на 220В

Пише го в инструкцията.
Последна промяна от kr1100 на пет юли 15, 2022 6:58 pm, променено общо 1 път.
silent - майстор
Що да не се събират...?
По темата жената искаше трион за кастрене и въпреки протеста ми ....ме завлече....за отмъщение си взех един 20 волтов винтверт за 40лв да има...напоследък пак почнах да купувам лидълски тъпотии...
ddenkov - специалист
чет юли 14, 2022 9:16 pmkr1100 написа:
чет юли 14, 2022 6:16 pmddenkov написа:
..... не видях и листосъбирач.
не съжалявай. Мокри листа не трябва да се събират / а то есента въобще листата са сухи/, за издухване мижава работа.
Исках да го пробвам щото ми писна да се препъвам в кабели. Имам някакъв от Метро от преди пет години който върши работа, но е на ток. Не съм го ползвал на духане.
oberst - специалист
Купих духалката, щото така или иначе имам 4Ah батерии, а и преди няколко седмици купих и модела със захранване от мрежата и ми хареса. Че раздухва листа, раздухва, обаче на мен ми трябва да за големи косачки и мулчери, както и за среден клас дробилка за клони. Не навсякъде имам достъп да компресор, а и той дава основно налягане, но не и дебит, т.е. струята му бързо се разсейва. Така че, за почистване на техника от слама, трици и т.н., акумулаторният е добре, особено с дюзата, а и струва почти наполовина на най-евтините аналози, а за скъпите да не говорим. Навремето се чудех кой и за какво ги ползва тия неща, ама вече разбрах. Има ли човек полева техника, духалка си трябва - бензинова или акумулаторна.
Lutchezar - майстор
В големия лидъл в Младост видях акумулаторни поялници X20 на 19.99. Цял стелаж и никой не ги поглеждаше . Имам такъв от преди, но в немския лидъл го ругаеха че няма регулиране на температурата и работи само на 450 градуса. Открих клипче в YouTube как да се хакне за да му се сложи регулатор, но един от коментарите описваше.как с къси и дълги задържания на бутона в зависимост от светодиода да се регулира температурата без хакване. Няма го това в официалното ръководство, ако някой проявява интерес ще го добавя.
grizan1980 - специалист
пет юли 15, 2022 2:27 amLutchezar написа:
В големия лидъл в Младост видях акумулаторни поялници X20 на 19.99. Цял стелаж и никой не ги поглеждаше . Имам такъв от преди, но в немския лидъл го ругаеха че няма регулиране на температурата и работи само на 450 градуса. Открих клипче в YouTube как да се хакне за да му се сложи регулатор, но един от коментарите описваше.как с къси и дълги задържания на бутона в зависимост от светодиода да се регулира температурата без хакване. Няма го това в официалното ръководство, ако някой проявява интерес ще го добавя.
аз имам интерес , макар че ползвам поялника от дъжд на вятър ....
Lutchezar - майстор
Parkside 20V cordless iron temperature control HACK! PLSA20-Li A1

Линк: https://youtu.be/x_ar92LcAZ4

Цитат:
"There is a calibration mode for this soldering iron:
1) power it on, let it turn solid green
2.a) to reduce the temperature press and hold power until it turn solid red
2.b) to increase the temperature press and hold power until it turn blinking green
3) short press power to increase or decrease the temperature (3 clicks around 10 degrees change)
4) to end the calibration press and hold power button until it turns solid green
"
grizan1980 - специалист
Здравейте , загледах бензиновият тример на 249лв .....някакви отзиви за него ?
ddenkov - специалист
пон юли 18, 2022 8:00 amgrizan1980 написа:
Здравейте , загледах бензиновият тример на 249лв .....някакви отзиви за него ?
Преди повече от три години си купих но 4 в 1 - тример с корда и нож, верижен трион и храсторез за 345 лева. Към него добавих и приставка фреза. В началото рязах и големи стари дървета докато не си взех верижен трион. За двор от един декар е чудесен. Няма никакъв проблем с него. Моя иска бензин/масло 4/1. Почти не пуши. С две думи препоръчвам!

Забравих да кажа, че тогава само тример с корда беше 145 лева.

Тема "Промоция в Lidl на инструменти, уреди и техника - 7" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: