Всичко за озеленяването от домашни цветя до дървета за градината
вт юли 19, 2022 10:11 pmborchoyor написа:
Няма как да стане обедняване, карб на 241 ее м-троник, на трифОн не му обръщам вече внимание.....
То щото тези, дето на теб обръщат, са ти полезни. Съвети като халосни патрони.
Нещо тотално си сгрешил с тази машина.
Едно, че не е темата, другото е за сервиз. Тук няма кой да ти помогне. Ако нямаш усет, та да познаеш задръстен ауспух, всички опити, както и досега, ще са безполезни.
Няколко пъти давах насоки, а ако имаше малко на етажа, щеше да отсееш и от хапливите ми постове.
borchoyor - специалист
вт юли 19, 2022 10:20 pmТрифон П.Трифонов написа:
Няма как да стане обедняване, карб на 241 ее м-троник, на трифОн не му обръщам вече внимание.....
То щото тези, дето на теб обръщат, са ти полезни. Съвети като халосни патрони.
Нещо тотално си сгрешил с тази машина.
Едно, че не е темата, другото е за сервиз. Тук няма кой да ти помогне. Ако нямаш усет, та да познаеш задръстен ауспух, всички опити, както и досега, ще са безполезни.
Няколко пъти давах насоки, а ако имаше малко на етажа, щеше да отсееш и от хапливите ми постове.
Трифоне, живел си в Разлог, сервизо, Пирин, знаеш ли го???? Единствения, по твое време..... А гърнето съм го горел поне труж, напни се па и обясни, в грешна посока си, засега, наистина е офтопик, ама си е същото.....
Soviet_Soldier - специалист
Принципно би трябвало да може, но предполагам чрез включване към компютър. Там би трябвало да има някаква диагностика, която да ориентира, къде е проблема. Така на пръв поглед ми изглежда, като преливащ карбуратор. Пък и съдейки от оплакванията тук, проблемите с карбураторите на М-трониците не са рядкост. Някои съфорумницу, даже по 3 карбуратора за 1 резачка имат.
Виж дали може директно към компютър да я включиш само с инсталиране на софтуер. Ако е като при инжекторните чрез специален модул с 10000% надценка, напълно нерентабилен за покупка, може би ще се наложи да я дадеш в сервиз.
ср юли 20, 2022 2:15 amSoviet_Soldier написа:
Принципно би трябвало да може, но предполагам чрез включване към компютър. Там би трябвало да има някаква диагностика, която да ориентира, къде е проблема. Така на пръв поглед ми изглежда, като преливащ карбуратор. Пък и съдейки от оплакванията тук, проблемите с карбураторите на М-трониците не са рядкост. Някои съфорумницу, даже по 3 карбуратора за 1 резачка имат.
Виж дали може директно към компютър да я включиш само с инсталиране на софтуер. Ако е като при инжекторните чрез специален модул с 10000% надценка, напълно нерентабилен за покупка, може би ще се наложи да я дадеш в сервиз.
Тия трите са си негови, не на някои.
viewtopic.php?f=29&t=38351&p=1104620&hilit=241#p1104619
Ако прочетеш надолу, ...ъъъ, няма да се обидиш много, нали?!
viewtopic.php?f=29&t=38351&p=1104620&hilit=241#p1104620
Сензори се измерват, ако има, опроводяване се проверява, ма ти ги знаеш тия неща де.
borchoyor - специалист
Трифоне, къде мислиш са сменяни карбураторите, в сервизи с компютри. Освен да проверявам кабелите и смукача. Гърнето е обгорено и свети. Друго не се сещам, ако имаш ти идея давай. И семерингите са сменени.
емовлаха - специалист
ср юли 20, 2022 11:54 amborchoyor написа:
Трифоне, къде мислиш са сменяни карбураторите, в сервизи с компютри. Освен да проверявам кабелите и смукача. Гърнето е обгорено и свети. Друго не се сещам, ако имаш ти идея давай. И семерингите са сменени.
Като гледам ауспуха се е разхерметизирал на двата винта дето се захваща за картера цапа там оправи го това , опитай с по-висок октан гориво над 95 и нормално количество масло 20мл на литър гориво. запали я без монтирана шината и верига виж как ще е
borchoyor - специалист
ср юли 20, 2022 1:41 pmемовлаха написа:
ср юли 20, 2022 11:54 amborchoyor написа:
Като гледам ауспуха се е разхерметизирал на двата винта дето се захваща за картера цапа там оправи го това , опитай с по-висок октан гориво над 95 и нормално количество масло 20мл на литър гориво. запали я без монтирана шината и верига виж как ще е
Тва с разхерметизирането не го разбрах, дай идея, как да го оправя? Резачката е карана с hp ultra, 50/1 ....
емовлаха - специалист
Съга, че ме разбереш... Избушил ти се е кюнеца-гърнето, долу дето захващат двата винта ауспуха за картера, не виждаш ли мазнотията по картера! Да кажат специалистите с какво да го оправиш или сервиза, ресетване за 3.0 м-троник твоя не знам какъв е
borchoyor - специалист
ср юли 20, 2022 4:31 pmемовлаха написа:
Съга, че ме разбереш... Избушил ти се е кюнеца-гърнето, долу дето захващат двата винта ауспуха за картера, не виждаш ли мазнотията по картера! Да кажат специалистите с какво да го оправиш или сервиза, ресетване за 3.0 м-троник твоя не знам какъв е
Тая гняс избива отвсякъде и през самото гърне и отдолу, нищо му нема на гърнето. Моя мтроник е от първите и се ресетва с 90 секунди на смукач.
емовлаха - специалист
Добре, щом казваш, поне си смени сервиза https://youtube.com/shorts/j7yUpxMVmJ4?feature=share приятно гледане

Тема "Моторна коса тример каква ?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: