Всичко за озеленяването от домашни цветя до дървета за градината
peps - напреднал
Вица: " ...всеки знае себе си..."-казал ходжата" е верен :lol:
kr1100 - майстор
ай стига бре дъртаци. Впрягате са от 1/3 дума.
какво се впрягате за глупости ? Колко още ви остава на този свят още ??
vlax - майстор
kr1100 може ли да ми дадеш телефона на агроаптеката с много ситната гаца.Преди няколко години ме свърза с агроаптеката,купих тогава, но загубих телефона.Искам пак да поръчам гаца,защото младите асми тази година родиха много и косовите острят човките още от сега,само чакат да узреят. :-D
Може и на Лични,ако сметнеш че е реклама.
:partyman:
kr1100 - майстор
съб юли 23, 2022 9:34 pmvlax написа:
....защото младите асми тази година родиха много и косовите острят човките още от сега,само чакат да узреят.
Не съм поглеждал дали имат .
Ще ти се разкаже играта да нанизваш мрежичка на всеки грозд. :-D
Не помагат иписукащи плашила и плашила тип летящ сокол :-D / 1-2 дни мируват и после налитат/.

А аз ли да ти погледна личните ??
Последна промяна от kr1100 на нед юли 24, 2022 8:38 pm, променено общо 1 път.
vlax - майстор
нед юли 24, 2022 8:12 pmkr1100 написа:
Ще ти се разкаже играта да нанизваш мрежичка на всеки грозд. :-D
Не помагат иписукащи плашила и плашила тип летящ сокол :-D / 1-2 дни мируват и после налитат/.
Моля,моля,зададох конкретен въпрос и конкретен отговор чакам. :)
Не ме хвърляй по върбите с плашила,CD/DVD дискове,чучула и тем подобни.

ПП Извинявай,сега видях ЛС.
Можеше и да го напишеш тел,преди години бяха много точни,може и на други да потрябва.
kr1100 - майстор
Вчера лежерен плаж. От мързел само до плажа на Ветеран / пеша от Галата/ Адско горещо, топла вода, ситен пясък.
Няма маса,стол. огИн, но Коки доволен - игра с поне 5 пъти по-голям Голдън за ужасТ на налягалите :-D
Ама днес ми се разказа играта да събирам нападали сливи, кайсии, зарзали за бидонЯ. Адски труд - не е като плакненето в морето за жалост.
Тая година нещо цигулките много рано започнаха да жълтеят :? :? :? хем се поливат добре.
vlax - майстор
Да ви питам как сте тази година с доматите,че много хора се оплакват от върхово гниене?
И при мен и при познати и при комшиите има не малко домати с върхово гниене,въпреки че от 10 години се занимавам любителски и ги гледам по един и същи начин.До сега не съм имал.Също и в едни зеленчукови теми във форуми чета,че тази година много хора се оплакват.
imegogo - специалист
има го и миналата година го имаше при мен в повечето случай е тук там само при първият завръз, обяснявам си го с нестабилните атмосферни условия при образуването му
Andri01 - майстор
И аз се оплаквам! Към 80 корена ,тръгнаха и...се чудя какво да ги правя!? Раздавам - близки,познати,приятели! Съседите - не щат,и те имат. Проблеми-никакви,пръскане-никакво. Явно тези неща са си в зависимост от региона.
Доматите ми, и тази година, както няколкото предни, са червени.
Тази година се оплаквам от много червени домати.
Насях повече от необходимото, но понеже не познавам по инат у Форума, всичките ще ги бурканизирам. Е, случва се да изпусна някой презрял, та вадя му семето и на кокошките. Не моа смогна и на яйца.
Шефа ма бичи през ден на работа, през ден съм у консервената фабрика.
...и после нямало да върви Мерито!!!

Гого, глей да не се задържа влага под него и си ги стабилизирал условията атмосФерни!

Никакво пръскане, естествено- тук сме облагодетелстван регион, плувецо.

Тема "Привет начинаещи градинари" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: