Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
Lutchezar - майстор
Чувал съм от хора продаващи устройството за защита на мрежата, че за да работи трябва да има такова и в кутията на доставчика, от която тръгва кабелът към тебе, и то на твоя кабел а не на техния.

Идеята да минеш на оптика също не е лоша, спестяваш си всичкото опъване на кабели, копаене и подобни. Приятел си беше направил в къщи галванично развързване през оптични конвертор преди да му докарат оптиката директно.
pandov. - специалист
нед авг 28, 2022 11:22 amLutchezar написа:
Чувал съм от хора продаващи устройството за защита на мрежата, че за да работи трябва да има такова и в кутията на доставчика, от която тръгва кабелът към тебе, и то на твоя кабел а не на техния.

Идеята да минеш на оптика също не е лоша, спестяваш си всичкото опъване на кабели, копаене и подобни. Приятел си беше направил в къщи галванично развързване през оптични конвертор преди да му докарат оптиката директно.
Мислих го за оптика и това е май най-разумното решение . От 5-6 години чакам А1 да пуснат оптика в моя град ,но уви няма и няма. Май ще се разделяме с тях.
Lutchezar - майстор
Оптично разделяне в една кутия беше спретнал моя човек. Точно от страх от мълний.
petromaniq66 - специалист
Всичко ми е на вай вай точно по тези причини, ако ще гори нещо да е модема на кабелната.
radius - майстор
нед авг 28, 2022 1:56 pmLutchezar написа:
мълний.
Още един римски пълководец, ама къде изчезна хубавата тема :lol:
Lutchezar - майстор
Съжалявам от руския ми е останало това с - ий. Понякога го виждам и корегирам. Благодаря.

Тема "Монтиране на катоден отводител (арестор)" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: