Всичко за озеленяването от домашни цветя до дървета за градината
Подсуши добре, прегледай всички кабелни връзки, обърни особено внимание на високоволтовият кабел и лулите!
Може да опиташ и с друга свещ, след последвалите банята неволи.
В много краен случай опукала бУбина.
Явно ги правят на едно място с бензиновите модели на VAG.
vladko33 - специалист
Взех нова свещ и запали. Странно как намокрянето може да се е отразило на свещта. Поне имах повод за по-задърбочено почистване преди зимния сън
нед авг 21, 2022 11:02 amvladko33 написа:
Взех нова свещ и запали. Странно как намокрянето може да се е отразило на свещта. Поне имах повод за по-задърбочено почистване преди зимния сън
От влага може да не запали, но щом е гръмнала от влага, познай!
Дори в язовира да я удавиш, само да не е глътнал мотора, дърпаш и пали.
Дори да е удавен, развиваш свещта, риташ 10 пъти, завиваш и си в боя.
Естествено, не евтини китайски части и сглобка.
Радвам се, че си се разминал със свещ!
Цветомир Димитров - специалист
Владко ти с каква машина беше,че забравих а не ми се рови из темата...
vladko33 - специалист
нед авг 21, 2022 4:26 pmЦветомир Димитров написа:
Владко ти с каква машина беше,че забравих а не ми се рови из темата...
Имам една малка Хускварна 323 RII и една по-мощна 345FR. Миенето се оказа проблем при по-малката
емовлаха - специалист
нед авг 21, 2022 11:02 amvladko33 написа:
Минах я и аз тая процедура със банята преди няколко седмици и нямах проблеми. Трябва да отвориш дръжката дето е контакта и да почистиш там също трупа боклуци и от това място може да направи проблема като се е намокрило, и след като е изсъхнало проблема е изчезнал, ако сложиш сега старата свещ също ще работи ако от това място е бил проблема :)
Това, в дръжката, е просто един ключ. Мръсотия би го компрометирала. Овлажняването на тази мръсотия, по скоро би подобрило нещата, а изсъхването, на подобна гняс, да доведе до окиси и влошаване.
Но пък кой знае- не винаги логиката е печеливша.
borchoyor - специалист
Здравейте, оффтопик, кой ще познае какво беше на ms241, след минус800 лева, вече съм в час с м-трониците.... ТрифУн, соувиет, идейки, нЯщу????
пет сеп 02, 2022 8:58 pmborchoyor написа:
Здравейте, оффтопик, кой ще познае какво беше на ms241, след минус800 лева, вече съм в час с м-трониците.... ТрифУн, соувиет, идейки, нЯщу????
Ако досега не съм познал (предположил-предложил дистанционно), от мен толкова.
В уравнението поставям поне още едно неизвестно, предвид обясненията на лаик.
След минус 800 изглеждаш щастлив, а това е най важното. Ще порастеш, докато разбереш, че не всичко е "Направи си сам". Понякога чужда ръчичка чудеса прави.

800!!! Браво бе, тя нова ти е била малко под 1200 без евентуална отстъпка.
Човек от главата си пати.
borchoyor - специалист
пет сеп 02, 2022 9:09 pmТрифон П.Трифонов написа:
пет сеп 02, 2022 8:58 pmborchoyor написа:
Ако досега не съм познал (предположил-предложил дистанционно), от мен толкова.
В уравнението поставям поне още едно неизвестно, предвид обясненията на лаик.
След минус 800 изглеждаш щастлив, а това е най важното. Ще порастеш, докато разбереш, че не всичко е "Направи си сам". Понякога чужда ръчичка чудеса прави.

800!!! Браво бе, тя нова ти е била малко под 1200 без евентуална отстъпка.
Човек от главата си пати.
По съвети на майстори, Трифоне, имам 2 резервни карба и още куп части. Понякога човек вика неволята па натам знаеш.

Тема "Моторна коса тример каква ?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: