Ясно кой е горил антрацит и кой е спеца тук.
Другите просто си пишеме участие.
вт сеп 06, 2022 1:22 pmТрифон П.Трифонов написа: Ясно кой е горил антрацит и кой е спеца тук.Аз лично не съм горил, щото съм на друго отопление.
вт сеп 06, 2022 8:22 pmТрифон П.Трифонов написа:Чувал съм че правят наоколо преработка на виадрус само с вентилатор. Но туй не е сериозно. То хубаво да мааш въздух, ама да е на място иначе губиш.вт сеп 06, 2022 8:07 pmabcdefghijklmnopqrstuvwxz написа:Много любопитна и ценна информация. Благодаря!
Никога не съм горил въглища, а котелът ми е създаден за това.
Бих заредил един тон. Ще се огледам наоколо.
Честит празник и тук!
вт сеп 06, 2022 8:32 pmabcdefghijklmnopqrstuvwxz написа:вт сеп 06, 2022 8:22 pmТрифон П.Трифонов написа:Чувал съм че правят наоколо преработка на виадрус само с вентилатор. Но туй не е сериозно. То хубаво да мааш въздух, ама да е на място иначе губиш.вт сеп 06, 2022 8:07 pmabcdefghijklmnopqrstuvwxz написа:Много любопитна и ценна информация. Благодаря!
Никога не съм горил въглища, а котелът ми е създаден за това.
Бих заредил един тон. Ще се огледам наоколо.
Честит празник и тук!
С горелка е друго, режим горене ясно, но режим поддръжка иска подухване през определено време за да не угаснат.
Ти имаш климатици, не ти трябват горелки.
Освен ако тока не се вдигне тройно поне.
Мойте хора са заредили антрацит за 2 зими, пък тогава ще видим.
пет сеп 09, 2022 4:48 pmТрифон П.Трифонов написа:Направи фитнес зала за хамстери, хем ще събираш такса, хем ще ползваш въртележките за генериране на енергия
Търся старо динамо за Украйна, Балкан, Балканче- обикновено или сгъвайка.
Педали имам, както и курбели.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: