Нека намерим най-тънките цени.
Lutchezar - майстор
Това не е онази разпродажба на каквото има в склада, тя беше преди 2 седмици :-D.

Това са намаления, обявени на сайта и в брошурата но там са само част от намалените артикули. Днес като минах от всичко си имаше още бройки.
sstefanov - майстор
За кой магазин става въпрос?
kr1100 - майстор
офф не спряхте ли да купувате боклуците от ЛИДЛ ? Някъде от 2017/2018 насам всичко е боклук. с много ниско качество.
Който се е зарибил , зарибил и се радва на продажбите. Ама на боклуци.
radius - майстор
Таман и аз това да кажа, ама ме мързеше.
Svezar - специалист
съб сеп 10, 2022 9:02 pmkr1100 написа:
офф не спряхте ли да купувате боклуците от ЛИДЛ ?
Ми не, не спряхме :!:
rorik - специалист
съб сеп 10, 2022 10:42 pmgnt69 написа:
Аз купих блендер.От 60 лв на 50.Харе са ми заради стъклената кана. На няколко пъти разбих компот от ябълки.Реших да разбия сварено пил. месо станало на мозък в тенджера под налягане.По принцип имам навик да не претоварвам ел уреди .половина бульон,половин месо в половин обем на канага с изчакване поне 5 минути за охлаждане.Последното 4-то изчакване съкратих поне с2 минути.Свърших си работата измих подсуших прибрах.Когато реших да ползвам след месец нъцки-няма никой.В гаранция -смяна.Даже не пробвах дали са ми дали работеща.Така си стои.Ползван е някъде 12,13 пъти.Не зная за какво може да се ползва.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
съб сеп 10, 2022 11:53 pmrorik написа:
... Не зная за какво може да се ползва.
Е, не е Лидл виновен :-)
А какви са плюсовете на стъклената кана?
krasi92 - майстор
плюсовете са че е от стъкло

Тема "Промоция в Lidl на инструменти, уреди и техника - 7" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: