Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Както сме го почнали, ще си пусне всичко каквото си требе. Ти не си ли плочкаджия? Е? Добрия плочкаджия е заедно с водопровопдчика! Разбират се кое-къде-колко, та да стане супер банята!
dankg - специалист
vidrata написа:
dankg написа:
Тоалетната ще е на мастото на което съм сложил чинията, тя и тръбата се вижда-за отходните води, а водата ще се взема от въпросните тръби, които ще служат и за бойлера.
Батка поглеждал ли си от къде се пълни моноблока от страни (горе) или от долу?И как смяташ да го пълниш от изходите за бойлера с мека връзка ли ? Ако е така ще стане грозно защото ми се вижда че разстоянието е голямо дори и при горно пълнене ,а за долу да не говорим.Защо не си пусна отделна точка за моноблока?
От тръбата за бойлера ще се взема вода, но няма да е с мека връзка, аще се залепи /и удължи/тръба до мястото, ще я вкопоя в мазилката.
dankg - специалист
n_a написа:
Както сме го почнали, ще си пусне всичко каквото си требе. Ти не си ли плочкаджия? Е? Добрия плочкаджия е заедно с водопровопдчика! Разбират се кое-къде-колко, та да стане супер банята!
Аз съм аманьр и затова се допитвам във форума. Парите привършиха и от няма и на къде ще се залавям.
PIP - майстор
И аз в момента правя първата си баня, така че един може би наивен въпрос, но... какъв сифон ще ползваш? Защото тези от които аз избирах трябва да се 'вкарат' в замаската преди да сложиш плочките.
Относно вратата, от това дето виждам ми се струва, че лява ще е по-удачно.
dankg - специалист
PIP написа:
И аз в момента правя първата си баня, така че един може би наивен въпрос, но... какъв сифон ще ползваш? Защото тези от които аз избирах трябва да се 'вкарат' в замаската преди да сложиш плочките.
Относно вратата, от това дето виждам ми се струва, че лява ще е по-удачно.
Сифона ще го избирам с плочките, това ще е тази събота, а за вратата и тва ще трябва да го обмисля-но на място ще трябва да измеря.
vidrata - специален-специалист
dankg написа:
От тръбата за бойлера ще се взема вода, но няма да е с мека връзка, аще се залепи /и удължи/тръба до мястото, ще я вкопоя в мазилката.
А така те искам ,няма да се излагаме я.
svetliopi44 - Чирак...
Там където са тръбите за душа и за бойлера е стената на асансьора и са сложили стериопор за изолащия и след това е замазан- вижда се на снимките около отворите за тръбите за водата.
Мен нещо ме притеснява това.А ако сложиш някакъв 100л бойлер?
Как ще се отрази на изолацията отдолу.
svetliopi44 - Чирак...
Сега погледнах и снимката. Вижда ми се че е стериопор ако не се лъжа .
dankg - специалист
svetliopi44 написа:
Сега погледнах и снимката. Вижда ми се че е стериопор ако не се лъжа .
Да стериопор е. Към момента мисля да се сложи от тези малките проточните бойлерчета, като има профилактика на парното, да се вкллючва, или ще е някакво много малко бойлерче. Като се замисля и аз не зная как точно ще го закрепя?!?
Да попитам, понеже не познавам водопроводчик, а трябва да удължа тези тръби / за тоалетната/ дайте номер на някой ваш познат, който на нормална цена да направи това / с тръбите трудно ще се справя сам/, че явно изкачат и други проблеми, а аз мислех само плочките са останали да се лепят.
vidrata - специален-специалист
Сори ако си казал ама от къде беше??

Тема "Нова баня" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: