Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
konzol - напреднал
Здравейте,искам да попитам къде мога да намеря тези сифони дето са като каналче покрито с решетка,и ако може някой да ми каже нещо повече за тях или да пусне някоя друга снимка...благодаря. :)
recycled_bin - напреднал
Изображение
KESSEL имат такива, само че са скъпички ... виж toplivo.bg, oli-bg.com & alfaton-bg.com
maistor4eto - помощник
има вече български сифони от този тип.
сложи си от тях. изглеждат много добре и са качествени.изцяло от инокс.
а цената е доста по различна
Къде мога да намеря българските сифони? Кажете магазин?
maistor4eto - помощник
ima edna firma patlidganski ood
vig im saita
mnogo sa dobri sifonite.
pitai gi kyde prodavat.
az li4no si kupih takyv ot magazin na okolovrystnoto Estetiko
XpacTa - специалист
Мерси за инфото.

Ей им го сайта Патлиджански ООД® ама като гледам цените са почти същите като на Kessel примерно и малко по ниски от ACO. Все пак е полезна информация, ще ги преслушаме.
pixie - напреднал
за тия пари по добре си вземете kessel.Аз съм с такъв вече половин година и е супер.Моят е 116 см и цената беше около 260 лв.Гледам тук че цените не се по-различни в българския аналог.Магазина е Топливо на Солунска.Поздрави
solo5 - майстор
някой беше казал, че Топливо били официални дистрибутори на Кessel
но когато преди около 1 месец търсих в Топливо Бургас се оказа, че даже не са чували името kessel,
не знаят как се произнася и най-вероятно съм се объркал нещо, щото те не знаели че продават такава марка :lol:
разбира се не ми се вярва да има чак толкова тъпи служители,
които не си познават стоката и ги отписах завинаги от списъка ми с места където продават сифони
... не само kessel, но те не продавали никакви сифони
XpacTa - специалист
Днес бях в Естетико. Май са си сложили доста прилична надценка, пък и нищо не можаха да кажат за самия сифон. Ако искаш си го купуваш и после си го биеш в главата. Според мен патлиджански трябва доста бързо да си оправят сайта с повече информация за сифоните, както и със списък на дистрибутори, защото иначе не знам кой ще си ги купи на цена като Kessel и Aco.

Колкото до дистрибуторите на Kessel - не знам дали са само топливо. Освен тях и Алфатон се представят за такива, а на преведения сайт на Kessel има някаква бургаска фирма - Шпринг ЕООД

Тема "сифон за баня?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: