Тук всеки може да качи собствени снимки и да представи себе си пред общонстта.
Илиян Илиев™ - майстор
Като първи пост реших да кажа - ЗДРАВЕЙТЕ на всички. Няма какво толкова да се представям. Над аватара и в подписа си пише всичко.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Здравей и ти!
И къде е най-добрият??
Илиян Илиев™ - майстор
Здрасти и още веднъж - БЛАГОДАРЯ.
trevora - специалист
Добре дошъл :)
Стефан - майстор
Нито аватара ми харесва, нито сайта ти. Първо впечатление - крайно негативно. Промени нещата докато е време.
Илиян Илиев™ - майстор
По първата забележка поработих и ако и това не ти харесва няма как да ти помогна. :cool:

По втората забележка трябва да поработим заедно : Или не посещаваш повече сайта ми или ми изработваш друг по твой вкус, като през това време ми платиш хостинга и домейна за времето през което сайта ми ще бъде по твой вкус. :wink:
Стефан - майстор
Забележките ми бяха съвсем добронамерени, дано си го оценил. Не харесвам подобен вид сайтове, и няма нужда някой да ми боде очите с тях. Sorry! Все пак това е сериозен форум със съвсем друга ориентация и разбирания.
Илиян Илиев™ - майстор
Това не е единствения форум в който съм регистриран. Активен съм в още 5 форума. Във всички от тях имам подпис със банер на който като кликнеш те води към сайта. На самия банер с огромни букви е изписано името на сайта. Демек наистина боде в очите.

До сега никой не ми е правил забележка за подписа, но ето че се намери драка като теб да се заяде. Не виждам нищо бодящо очите. Нито съм сложил линк в подписа си, нито банер водещ към форума. Не мисля, че по някакъв начин натрапвам какъвто и да било сайт на когото и да било. Да не говорим, че изобщо не става въпрос за конкурентен сайт.

Колега, нагъл си и си изключително досаден. Докато бях гост ми се стори доста полезен и привлекателен форума. Явно са ми убегнали заядливите ти постове. Ако имаш някакви претенции към профила ми се обърни към администратора да го редактира. Бъди сигурен, че ако прецени за добре той може да махне линка в профила ми.

Даже направо кажи на админа да ме банне или да ми изтрие акаунта, защото си останал с крайно негативно първо впечатление за мен.

Аре не ме занимавай с глупусти и се концентрирай върху тематиката на форума в постовете си, ако обичаш.
asinka - специалист
Здрасти и от мен!

Стефан, здрасти и на теб! Не разглеждай профилите, за да не ти бодат очите сайтовете, поместени там.
Никой не задължава никой с нищо тук.
Казвам това, не само, защото държаш такъв тон на новодошлият, а и защото преди известно време държеше подобен тон и на мен и моят профил.
Ми не гледай, и пази очите си от оскверняващото.

Тема "Първи пост" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: