Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
dankg - специалист
vidrata написа:
Сори ако си казал ама от къде беше??
София
Master_Kenobi - V.I.P.
Абе, тая врата... Колко повече я гледам, повече се убеждавам, че трябва да се отваря навън.
За съжаление само на препоследната снимка се вижда и то неясно на колко от пода в момента е крилото на вратата. Според мен не е на повече от 3-4 см. Същевременно се вижда, че сифона е почти на другия край на банята... Като сложиш дебелини на материала и т.н.... Ще ти стигне ли да дадеш достатъчен наклон и евентуално малко прагче?! :? Или ще слагаш душ-кабина там - при сифона?

Разбра ли се от какъв материал е вратата? Не може ли през инвеститора, да откриеш производителя на вратите? Ако не може тая да се пригоди да се отваря навън, е възможно поръчката на нова от производителя да ти е най-евтиният вариант.
svetliopi44 - Чирак...
Ако е малак бойлер е без проблем ,ама тея проточните не стават за къпане като е монофазен.
svetliopi44 - Чирак...
Master_Kenobi написа:
Абе, тая врата... Колко повече я гледам, повече се убеждавам, че трябва да се отваря навън.
За съжаление само на препоследната снимка се вижда и то неясно на колко от пода в момента е крилото на вратата. Според мен не е на повече от 3-4 см. Същевременно се вижда, че сифона е почти на другия край на банята... Като сложиш дебелини на материала и т.н.... Ще ти стигне ли да дадеш достатъчен наклон и евентуално малко прагче?! :? Или ще слагаш душ-кабина там - при сифона?

Разбра ли се от какъв материал е вратата? Не може ли през инвеститора, да откриеш производителя на вратите? Ако не може тая да се пригоди да се отваря навън, е възможно поръчката на нова от производителя да ти е най-евтиният вариант.
На мен това ми се вижда като канал за вана а сифона би тябвало да е около ценъра
Master_Kenobi - V.I.P.
Абе, вана на 4 квадрата баня + WC. :shock: Знам ли...
Хич не виждам на снимките къде ще я събре. :?
svetliopi44 - Чирак...
То сега при новото стройтелство БДС няма.Виждал съм и по-фрапантни случай. :lol:
Впрочем може да е предвидено за душ кабина.
dankg - специалист
svetliopi44 написа:
Master_Kenobi написа:

На мен това ми се вижда като канал за вана а сифона би тябвало да е около ценъра
Има два сифона, единият е за ваната, адругия е в центърът- ще направя снимка и ще напиша на нея кое какво е.
За вратата тази събота ще видя и ще снимам и ще ви пиша.
Притесняват ме тези тръби, че не излизат много и ще трябва да снаждам, т.е. ще трябва да дооправям и водопровода.
dankg - специалист
Чертежчета-идейни планове- молко грозни станаха, но да се добие някаква представа.

Прикачен файл

4.jpg
4.jpg (32.06 KиБ) Видяна 4562 пъти

Прикачен файл

5.jpg
5.jpg (41.3 KиБ) Видяна 4562 пъти
svetliopi44 - Чирак...
Мисля че тръбите можеш и сам да се справиш.Има фирми дето дават заваръчни апарати под наем. Не е никак сложно .Трябва да разшириш хубаво около тръбите и настрани и на вътре. Заварката е някаде около 7 секунди. Питай ако нещо не ти е ясно.
parad0x - напреднал
Здравейте, аз имам 2 странични питания ако е удобно. Първото - това софтуерче, 3d spacer не го намирам никъде, предполагам сте си го закупили? И второ, търся си душ кабина но ми е нужна информация за това дали някъде има склад за такива, дали може да се намери за под 900лв и т.н. Става въпрос за тези кабини, които са затворени с осветления и т.н. екстри :). Съжалявам за офтопик-а.

Тема "Нова баня" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: