Идвам на отчет, вече станаха три месеца откакто сме в строеж.
След постоянните валежи през юни, които спъваха изкопа, връщане от геолог и правене на дренаж с шахта най-накрая на 21.07.2022 изляхме подложен бетон
На 22-23.09.2022 правиха кофраж и арматура на рандбалките ( май така се казват ) и на 25.08.2022 ги наляха
На 26.08.2022 правиха обратен насип в полетата, редиха ВиК и електро за под първата плоча ( армирана настилка )
Пак беше започнало да вали, та докато стане годно времето за довършване на обратния насип с чакъл беше станало 10.09.2022. Понаваксаха изоставането и на 13.09.2022 излязохме над земята с първата плоча:
На 01.10.2022 изляха шайбите и колоните на първия етаж
Кофража на гредите, плочата и другите елементи на втория етаж ги позабави значително, поради недовършения обратен насип по външния периметър на къщата, но днес вече са готови и утре започват армирането с надеждата ми в средата на седмицата да излеят
@resistbody - ще стане двуетажна с плосък покрив. Камерата гледа от високо и малко криви, за 100 лв толкова в момента гледа към гаража, който ще си остане с тази височина
Не знам защо пита radius, но аз като видя недостроено/изоставено в съседство, избягвам района - обикновено има причина.
Строежът ви се получава прилично. Знам, постарахте се да се подготвите, а и не икономията е на първо място, но така се получава дотук - задоволително. Напред нещата може да се развият всякак, дано да е в по-добра посока!