Почерпете информация и ценни съвети от темите за хидроизолация или разгледайте майстори и фирми за хидроизолация.
vihren - помощник
Здравейте приятели!
Имам два въпроса относно изолацията на зграда която започнах но поради $$$ причини бе спряна но сега и доиде ред.

1. Колко би ми струвало на кв/м с матерялите топло и хидро изолацията? /Моля опишете матерялите които ,имате предвид/

2. Саниране с 5см стиропор .... + силиконова мазилка? /до завършен вид/

Държа да отбележа ,че това го правя за себе си /не е за продан/ но и бюджета е свит така ,че ще ми трябват оптимални вариянти.
Ето и малко снимки:

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение
pacou - помощник
мога да ти препоръчам материалите на sto - www.sto.de ; www.sto.com от фирма "Девиком" - софия.
и не слагай 5см , а 10см ефекта е два пъти по-голям за разлика в цената около 6лв/кв.м. всички тераси ги намажи с течна хидроизолация от същата фирма. аз съм изпробвал техните материали и са много качествени и имат момчета които могат да дойдат на къщата и да те посъветват за всичко - безплатно.
ако мога да съм ти полезен с друго пиши.
vihren - помощник
Лошото е ,че къщата е на Обзор а аз съм от Русе :? Ето за това ми трябваха ориетировъчни цени!
pacou - помощник
миналата година, когато си правих топло и хидроизолацията на къщата цената на материалите беше около 40-45лв/кв.м. , а на хидроизолациата около 8лв/кв.м
ако имаш скеле можеш всичко сам да си направиш.
между другото аз съм от софия.
Master_Kenobi - V.I.P.
vihren написа:
Държа да отбележа ,че това го правя за себе си
Малее... Приятелю! Ти ли ще живееш в това? :lol:

С тия смешни тухли, дето се виждат, бая инфо трябва да снасяш тук, докато получиш качествен отговор за топлоизолацията. А за хидрото на покрива... Н`еам думи! Колко зими презимува така покрива? :?

Както си анонсирал и презентирал проблема си, едва ли някой сериозен ще ти се върже да ти смята изолацията...
То за тая работа си има Проект: Част Архитектура, Част ОиВ. Нямаш ли ги? :? Жалко...
Направо се чудА как тва хотелче ще го "вкараш в експлотация." :?
`Ич не ми приличаш на НАПРАВИ САМ.

Впрочем, да питам: Ползва ли търсачката и още друга Търсачка, преди да ни забавляваш? :ug:

П.П. И `земи да смалиш снимките, че така ни е гадно.

Тема "Въпрос за хидро и топло изолация." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: