Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
fvaleryev - специалист
Прикачен файл:
052FA527-5A62-42F4-A583-A5CF0796D457.jpeg
Това са на дограмата но искам да поръчам по дебели и качествени? От де?
tarlyo - специалист
Насрещника май е на Сигения - пластмаса с малко ламарина, за 13мм обков. Ширината им е еднаква на всички марки. Има изцяло метални (сплав някаква). Купуват се от складове/магазини за обков.
fvaleryev - специалист
Ето този поръчах 6 броя, идеята е следната сменихме стъклопакет и затварянето, обаче аз не се съобразих че гумата на кмг е мнооого тънка и беше със подобен обков и прилепваше преди яко, сега с тези дето съм снимал на максимално не прилепва добре, и утре ще видим ако тези са по дъбели ще ги сложа тях ако не са горим с 14лв :D
Прикачен файл:
_MG_1624-500x500.jpg
_MG_1624-500x500.jpg (12.3 KиБ) Видяна 940 пъти
naB4o - специалист
Откъде си? Играх подобна игра преди да сменя всички дограми. И май имам доста модели, по-дълги, по-къси, по-широки и тънки и тесни и дебели. Ще разровя ако се налага
fvaleryev - специалист
пон окт 24, 2022 9:17 pmnaB4o написа:
Откъде си? Играх подобна игра преди да сменя всички дограми. И май имам доста модели, по-дълги, по-къси, по-широки и тънки и тесни и дебели. Ще разровя ако се налага

EDIT: Днес взех тези дето ви снимах, хора тези металните дето ги купих са почти 2 пъти по дебели от тоя дето имах, сега уплътнява много добре, ако някой иска ще му напиша сайта.
Разлика има! Дори е по тихо двойно, аз не мога да разбера защо този майстор дето ми сложи тройния пакет и му казах изрично че рамката на КМГ гумата е супер тънка и трябва да прилепва здраво иначе и петорен пакет да сложиш то като не прилепва добре е все тая...

Тема "От къде да къпя настещник за pvc" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: