Най - вълнуващия въпрос зимно време.
rickk - специалист
Привет. Ето един калкулатор за подово отопление, който е лично творение. Ако на някой му е полезен, може да го ползва - безплатен е.
Файла може да се свали от тук:
https://drive.google.com/file/d/1B208H5 ... share_link
Във файла НЯМА ВИРУСИ. Браузърите го намират за подозрителен, защото е exe файл, от непознат източник. Това означава, че файлът не е подписан / сертифициран от някая фирма / организация, която притежава подобни права. Подобна услуга е платена - аз нямам намерение за сега да се сертифицира. За по притеснителните:
SHA256 - 4872967218E23EF6004314D8D6A98F5213DD37B75FC8A0E0A99553ACA478BD2C – това е Hash –а на файла, който съм написал.
Ако горните условия не отговарят на изискваниятя Ви, тогава – не сваляйте файла.
Прикачам и една картинка за това, което се въвежда:
Ползвайзвате без мярка и коментирайте. :-D

Прикачен файл

Схема.png
Схема.png (46.22 KиБ) Видяна 1458 пъти
rickk - специалист
Ако има въпроси свързани с калкулатора, с удоволствие ще отговарям.
resistbody - майстор
Като го качи в ФБ групата някъде си бях записвал да го свалям и забравих, добре че сега напомни ;)
трябва да го пробвам какво ще даде за моята котора..

Едит:
Първо дава това...
Прикачен файл:
Capture.PNG
Capture.PNG (11.9 KиБ) Видяна 1372 пъти

После Това...
Прикачен файл:
2.PNG
2.PNG (15.27 KиБ) Видяна 1372 пъти
hidrazin - майстор
Не знам за къв чеп ми е но всичко е О.К.
Поне на пръв поглед но аз от ОВК много-много не разбирам...

Прикачен файл:
Калкулатор подово.jpg

:partyman:
rickk - специалист
Програмата не работи с WINDOWS 7. Има някакво какво разминаване в библиотеките. За съжаление не съм намерил начин да я подкарам за седмицата. Това на снимките показва липсващите неща.
resistbody - майстор
ср ное 02, 2022 8:53 amrickk написа:
Програмата не работи с WINDOWS 7. Има някакво какво разминаване в библиотеките. За съжаление не съм намерил начин да я подкарам за седмицата. Това на снимките показва липсващите неща.
Имам един с 10ка ще пробвам на него
rickk - специалист
Привет.
Към програмата е добавена нова "благинка". За тези който настройват машините да работят по външна температура. Вече може да се пресмята необходимата температура на подаване в зависимост от външната температура и за да се настроят линиите по който да работи съоръжението.
Може те да свалите от тук:
https://drive.google.com/file/d/1On8h5p ... share_link
torbalan - Дървен философ
Направи я web базирана и няма да има драми с операционни системи, версии и т.н.
rickk - специалист
За съжаление нямам необходимите познания. Не съм програмист а програмата я пиша в свободното си време.
За сега ще е така, а след време ..... ще видим. :)

Тема "Калкулатор за подово отопление" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: