Най - вълнуващия въпрос зимно време.
Един час по късно, след като изчакай да по изстине, отново чистене и пуск с парарамър 55 променен на 60.Максимума който достигна е на водата 54 при зададена 60 и на димните макс 130/135 поддържани. Промених отново П55 на 70, водата стигна до към 56 57,отново пипнах П55 на 80 и така вече около 15 20мин поддържа около 60 на водата и 150 170 на димните И НЕ УГАСВА :supz: Огромни благодарности на Трифон Трифонов БЛАГОДАРЯ ти за отделеното време, за това, че не се отказа да ме напътства нищо, че тази тематика "не е моята" Благодаря още веднъж!!!
Тази тема е на Форума и е за Еко спар.
Топла зима, у дома!
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
нед ное 20, 2022 2:12 pmЧочо21 написа:
Един час по късно, след като изчакай да по изстине, отново чистене и пуск с парарамър 55 променен на 60.Максимума който достигна е на водата 54 при зададена 60 и на димните макс 130/135 поддържани. Промених отново П55 на 70, водата стигна до към 56 57,отново пипнах П55 на 80 и така вече около 15 20мин поддържа около 60 на водата и 150 170 на димните И НЕ УГАСВА :supz: Огромни благодарности на Трифон Трифонов БЛАГОДАРЯ ти за отделеното време, за това, че не се отказа да ме напътства нищо, че тази тематика "не е моята" Благодаря още веднъж!!!
:supz: :drinkers:
нед ное 20, 2022 3:21 pmn_a написа:
нед ное 20, 2022 2:12 pmЧочо21 написа:
... тази тематика "не е моята"
:supz: :drinkers:
Оф, Кака, Чочо писал "тематика", я чЕта Тема и наричам, хахааааа!
Видно е, че щом е ръчнал няколко пъти, наблюдавал е промените, взел е да наФлиза у тематиката.
Тъй са почва.
Здравеите имам проблем са радиаторите пола ми се ладни пола топли ккаков може да биде проблемот?
нед ное 27, 2022 7:22 pmsaleee написа:
Здравеите имам проблем са радиаторите пола ми се ладни пола топли ккаков може да биде проблемот?
У дома топло ли е, това, с радиаторите не е проблем. Нормално е.
нед ное 27, 2022 7:22 pmsaleee написа:
Вероятно имаш въздух във радиаторите. Пробвай да ги обезвъздушиш
Здравейте,
Имаме камина Alba 18 kw и я пускаме от 3 дни, но нещо не може да я настроим на желаните градуса.
Отопяваме 2 етажа по 50 кв.м. и бойлер 200 литра.
Когато я сложим на 23 градуса, на вторият етаж в стаите температурата пада до 18 градуса, защото термометъра е долу при камината и тя се запалва при -3 градуса от зададените, а в стаята долу температурата не пада под 21 градуса за да се включи камината. Когато я сложим на 25, горе става баня и не може да се диша. Температурата на водата е настроена на 55-60 градуса.
Моля за помощ!
Стайния термостат да се премести в по студено помещение!
Термоглави има ли на радиаторите?
А секретни вентили, случайно?!

В страни от въпроса- А защо не избрахте Минима?

Тема "Пелетни камини "EcoSpar"- настройки, мнения." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: