Нека намерим най-тънките цени.
tzetz009
- специалист
3698 мнения в "Промоция в Lidl на инструменти, уреди и техника - 7"
zz_stefanov
- майстор
Не е същият. Лидълският е с чук
и не бих купил който и да е от двата.
По добре някоя от играчките на парксайд, поне с еднакви батерии и по бързи зарядни и ще обхванеш повече машинки. 'Класата' е същата.

По добре някоя от играчките на парксайд, поне с еднакви батерии и по бързи зарядни и ще обхванеш повече машинки. 'Класата' е същата.
tzetz009
- специалист

След някой друг ден гаранцията ще му изхвърчи. Много е щадящо това ор'гинално зарядно с тия 400mA . Принципно заряден ток 0,5C -т.е. 750ma ще е това което мисля.
(А и не мисля да "моря бързо" батерията с по-голям ток. Бързите зарядни прегряват елементите вътре в "сандвича" . После този и онзи се оплакват от съкратения им живот.....)

tzetz009
- специалист

Тъкмо се наканих да "му сипя" !!! И да го питам колко са възможностите му при използУването на по-слабата (евентуално лява) ръка ?!? Колко и какви инструменти ползУва с нея?!?
Аз това "Зрънчо" съм го взел за слабата си ръка. Знам много добре и не го препоръчвам - личен инструмент да се носи на работа. ( После едни добре облечени момченца го възприемат "компромиса" за даденост

Сега без "подпис" !!!
prascho
- майстор
Безаварийно. Преди няколко месеца, като го пуснаха на 80+лв по спомен (тогава сиренето бе скочило от 11-12лв/кг да кажем на 16-17лв/кг, към днешна дата е 22-23лв/кг) за първи път в живота си видях зарядно, което е около 30% от габаритите на батерията. Стандартно нахлузвал батерията на зарядното, но при този комплект е обратно.
Какъв чук на 45 Nm и то на хартия?
П.П. Сега се загледах в брошурата. Артикулът го предлагат с 2г гаранция вместо с три. Макар да имат някакъв сключен договор с производителя, явно е в графа външен продукт. Един вид продукт на конкуренцията.
Какъв чук на 45 Nm и то на хартия?
П.П. Сега се загледах в брошурата. Артикулът го предлагат с 2г гаранция вместо с три. Макар да имат някакъв сключен договор с производителя, явно е в графа външен продукт. Един вид продукт на конкуренцията.
Svezar
- специалист
пон ное 21, 2022 9:31 pmtzetz009 написа:Не съм нито модератор, нито админ, за лявата ръка ползвам това от снимката, a този B&D бих го взел само като подарък, но няма да го ползвам, камо ли да се хваля че съм го купил...на далавераКъде изчезна мнението на модератора/админа "Svezar" ?!?!?!?!?
Тъкмо се наканих да "му сипя" !!! И да го питам колко са възможностите му при използУването на по-слабата (евентуално лява) ръка ?!? Колко и какви инструменти ползУва с нея?!?
Аз това "Зрънчо" съм го взел за слабата си ръка. Знам много добре и не го препоръчвам - личен инструмент да се носи на работа. ( После едни добре облечени момченца го възприемат "компромиса" за даденост). Но на мен понякога ми трябва по-лека машина, когато дясната(СИЛНАТА) ръка боли, и има неща за довършване.
Сега без "подпис" !!!

silent
- майстор
блек енд декер отдавна съм ги отписал след като преди 20тина години си купих едно шлайфче дето за нищо не става....и не ....не е от циганин на улицата с оригинални евтини инструменти а от голяма чужда верига....даже не ми се занимаваше с гаранция....понякога преценявам че е по добре мъката да приключи веднага за моя сметка.... вместо агонията и надеждата че следващата бройка ще е по добра и по различна да се точи с години...
Тема "Промоция в Lidl на инструменти, уреди и техника - 7" | Включи се в дискусията:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:
Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?
- Преустройство, ремонт и реновиране
- ↳ Вашите ремонти
- ↳ Кухня
- ↳ Баня
- ↳ Дневна
- ↳ Спалня
- ↳ Детска
- ↳ Градина
- ↳ Коридор
- ↳ Тераса и балкон
- Направи сам
- ↳ Направи сам
- ↳ Ремонтирай сам
- ↳ Къде е по-евтино?
- ↳ Дърводелство
- ↳ Ел. инструменти
- ↳ Металообработване
- ↳ Конкурс "Направи сам 2012"
- Строителство
- ↳ Всичко за вилата
- ↳ Къщи
- ↳ Саниране
- ↳ Хидроизолация
- ↳ Пасивни и нискоенергийни сгради
- Сухо строителство
- ↳ Окачени тавани
- ↳ Преградни стени и предстенни обшивки
- ↳ Сухи и повдигнати подове
- ↳ Декоративни елементи - колони, трегери, сводове и др.
- ↳ Всичко за гипскартона и гипсфазера
- Въпроси и Отговори
- ↳ Полезни съвети
- ↳ Автомобили
- ↳ Партньори
- ↳ Боядисване и Декориране
- ↳ Вентилация, климатици и термопомпи
- ↳ Водоснабдяване и канализация.
- ↳ Всичко за ремонта
- ↳ Електротехника
- ↳ Отопление
- ↳ Газификация
- ↳ Електроника и Схеми
- ↳ Газобетон
- ↳ От всичко по малко
- ↳ Компютри и периферия
- ↳ Уеб дизайн, PHP, MySQL, JavaScript, HTML..
- ↳ Мобилни устройства, GSM-и
- ↳ Нека се запознаем
- ↳ Recycle Bin
- Статии
- ↳ Практични решения
- ↳ Качване на снимки
- ↳ Какви статии искате?
- ↳ Готварство, туршии и зимнина
- ↳ Отмора и шеги
- ↳ От нищо нещо
- ↳ Не е за вярване
- ↳ Литература