• 1
  • 2
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
EDI - майстор
С жената си купихме пералня КЬОРТИНГ през 1999 г..До момента работи безотказно.
Тани - модератор
На майка ми взехме 1992 г Candy със сушилня - не е мръднала от тогава - и в прекия и в преносния смисъл! Моята е Електролукс 1994 г модел , а вече и сменях помпата на Джет системата, амортисьорите ( но пак си се разхожда от време на време) и има някакъв проблем със електрониката и понякога тръгва за части от секундата на пълни обороти, и след това си продължава без проблеми понякога с месеци понякога по-често . Иначе пък пере перфектно и икономично! Но не бих си купил Елетролукс отново!
TACHO - специалист
Не разбирам от пране, а и жена ми сама си избра пералнята преди няколко месеца - Gorenje, но от тех. гледна точка мога да кажа, че направи добър избор. Дори и при 1200 оборота пералнята не мърда и милиметър, независимо колко е натоварена. Вярно, че тези с горно пране са по-добри заради натоварването на лагерите, но тази (с долно) е с три яки амортесьора и смятам, че е доста стабилна, а и работи много тихо.

От значение е при избора да се обърне внимание и на казана. Бих препоръчал задължително от нераждавейка. Сега по-евтините ги правят с някакви сплави (как им беше името) и се скапват бързо. Иначе в момента марки много и ментаци много, най-добре е нещо изпитано.
bluelemon - специалист
сама си избра пералнята преди няколко месеца - Gorenje
А можеш ли да ми кажеш кой модел сте си взели щом сте доволни, че и ние мислим горене да взимаме.
  • 1
  • 2

Тема "Избор на пералня около 600 -700 лв." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: