• 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
krasi92 - майстор
Унижение в никакъв случаи. От един тъп вентилатор стана неква пародия. Пънеш се да знаеш а питаш за глупави неща. Оправдание ли е че правиш нещо без да ти се плаща да скапеш някакъв разклонител в
kozl - майстор
ср ное 23, 2022 7:59 amkrasi92 написа:
Унижение в никакъв случаи. От един тъп вентилатор стана неква пародия. Пънеш се да знаеш а питаш за глупави неща. Оправдание ли е че правиш нещо без да ти се плаща да скапеш някакъв разклонител в
Зависи кой как възприема нещата.
Новоселски сподели опит за преотдоляване на проблем с монитори, но по начин който не се понрави и на мен. И все пак какъв е проблема с разклонителя :?
Може ли да се ползва?
Опасно ли е да се ползва така?
Намалена ли е трайността му?
Загуба на естетически вид ли е? За мен - да.
Което значи, че споделеното от Новоселски не стаа за реклама :-D
Който е разбрал ползата от споделеното ще решава за естетиката. :roll:
Предполагам, че тези които осъзнаваха ползата се вторачихме в естетиката естетиката :-D

А за заплащането пак има две крайности - за продавача и за купувача.
Та аз съм за споделяне от неутрално положение - може би когато продавача и купувача са една и съща личност без проява на раздвоение :lachtot:
sstefanov - майстор
ср ное 23, 2022 6:25 amHoвoceлckи написа:
Аз кондензатора много добре си го знам, че е керамичен.
Това е ясно, както и че не искаш да се изложиш. Само не обърквай и останалите.
Лесно можеш да провериш дали е керамичен, като махнеш обвивката на един такъв кондензатор. Но трябва да знаеш и дали керамиката се огъва. :-D
petromaniq66 - специалист
Едно е гасящи, друго филтриращи и трето бучнати директно в контакта.
Няма ли някой от Кюстендил? :-D
Последна промяна от petromaniq66 на ср ное 23, 2022 9:09 am, променено общо 1 път.
kozl - майстор
ср ное 23, 2022 8:59 ampetromaniq66 написа:
Едно е гасящи, друго филтриращи и трето бучнати директно в контакта.
Целта на приложение - да, но каква е разликата в кондензаторите :?
ср ное 23, 2022 6:25 amHoвoceлckи написа:
вт ное 22, 2022 9:52 pmsstefanov написа:
............
Аз кондензатора много добре си го знам, че е керамичен. Допуснах, че на снимката не изглежда най-естествено. Допуснах и че си се объркал да кажеш "стирофлексен". Нищо фрапиращо. Но да продължаваш с безсмисленото си упорство ... Ми давай, вярвайки си, че повечето потребители ще ти се вържат.
За мен темата е завършена в нужния вид, след като дописах първия си пост. Който има подобен проблем, ако прецени за разумно, ще пробва да си го реши по моя начин още след първия (втория) ми пост. Дал съм линк за филтъра препоръчан от (колегата на) хидразин, за който си предпочетé него. Някой любопитен може да изчете и цялата тема. Няма лошо, но едва ли няма да съжалява в края, че си е загубил времето. Е, аз няма как да чувствам вина за това. Смятам, че направих каквото трябва - споделих решението на проблема си. Нещо, за съжаление, което доста малко питащи го правят.
Защо продължавам да отговарям на някои нападки? Ами може би заради същото, заради което го правят нападащите ме - като няма модериране на иначе хубавия форум, да го затрием с ганьовската си простотия. А може би не обичам да "оставям магарето си в калта" ...

Селски пе де ра ст! Ти си тъпа неграмотна пу т ка. Чист пе де раст си и е добре да ходиш да те е ба т вместо да пълниш сайта с глупости. Мога да ти дам телефона на Хидрата да ти набие един х у й в устата да се кротнеш. Айде сега припкай да се жалиш и търсиш модератор да трие, че си чист пе де ра ст, мъжка ку р ва и негодник.
Последна промяна от Virtex на нед дек 11, 2022 12:11 am, променено общо 1 път.
Причина: .
Avas_co - майстор
:lol: :lol: :lol:
Шизофренията придобива умопомрачителни размери.
Много ме радвате другари!
=D> =D> =D>
Айдееее, тва лайно събра мухите...
gogo7777 - майстор
ср ное 23, 2022 1:41 pmAvas_co написа:
:lol: :lol: :lol:
Шизофренията придобива умопомрачителни размери.
=D> =D> =D>
:-D :-D :-D
Кой ли се крие зад "Ебача" с главно "Е"?.....някой недоебан вероятно :drinkers:
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

Тема "Монитори рестартират при включване на вентилатор в баня? / решено" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: