Почерпете информация и ценни съвети от темите за окачени тавани или разгледайте
изпълнители за окачени тавани и сравенете оферти и цени за вашия предстоящ проект
duke - помощник
Здравейте. Правя проект на интериор, но възникна въпрос за окачения таван. Това което показвам е правено на компютър, за да се види как ще изглежда. Самият въпрос е - как трябва да завърши тавана при завесите? В смисъл трябва ли да свърши плътно в стената на прозореца? Сега има малко отстояние от нея 20 см.

Прикачен файл

okachen_tavan2.jpg
окачен таван спалня
okachen_tavan2.jpg (160.79 KиБ) Видяна 13572 пъти

Прикачен файл

okachen_tavan.jpg
окачен таван спалня
okachen_tavan.jpg (167.9 KиБ) Видяна 13581 пъти
Последна промяна от duke на чет яну 15, 2009 9:29 pm, променено общо 1 път.
IJAN - специалист
Много добре е станал проекта.С каква програма го прави.
duke - помощник
3ds Max е програмата.
IJAN - специалист
Ауууу.Тази програма не е за всеки.
Takezo Sensey - модератор
По красиво ще е да опре в стената :idea:
duke - помощник
И тук следва да питам как ще се окачват пердетата, ако опират в стената? В смисъл корниза има ли начин да се монтира и как? Извинете ме за простите въпроси. :-D
georosi - специалист
Мисля, че не трябва да стига до стената.Можеш да добавиш един корниз за да скрие релсите на пердетата.
Тани - модератор
Ако свържеш двете по-ниски нива и оставиш отстоянието от 20 см ще се получи естествен корниз и лично за мен ще е естетически по-добре.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Рамката на огледалото ми хареса.
duke - помощник
Благодаря ви за помощта.
Това със свързването на двете конструкции беше първото, което и на мен ми дойде на ум, макар че исках по-скоро вълната по средата да не се прекъсва, но май наистина ще ги свържа в крайна сметка. :-k Просто при стена с прозорец е така....

Тема "Проект на окачен таван - малко помощ" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: