• 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
fbr - майстор
Да бяхте щрапосали и една снимка на истински керамичен, че да знаем оттук нататък. Ама не само от тези като теракот, а да има и такива като чинийки.
Последна промяна от fbr на чет ное 24, 2022 7:33 am, променено общо 1 път.
Не, нищо няма да му увехне, дори след като са го изобличили в плагиатство, дори и след като лъсна инсценировката с проблем на един преател, и бързият щастлив край.
За последното не съм сигурен, та ако греша, ще си нося грехът.
kozl - майстор
ср ное 23, 2022 12:45 pm€бача написа:
Селски цензура! Ти си тъпа неграмотна цензура. Чист цензура си и е добре да ходиш да те цензура вместо да пълниш сайта с глупости. Мога да ти дам телефона на Хидрата да ти набие един ценцура в устата да се кротнеш. Айде сега припкай да се жалиш и търсиш модератор да трие, че си чист цензура, мъжка цензура и негодник.
Ми кой ли шъ да eбача :? Регистриран в 3:42 на 23.11.2022 и последно активен 19:51 на 23.11.2022. Пост в 13:45 23.11.2022 единствен
Писал в 13:45, десет часа след регистрация - единствения си пост.
В близкото време на регистрацията открих само тези следи.

Аресито Регистриран в 1:31 на 23.11.2022 и последно активен 2:19 на 23.11.2022. Пост в 2:18 23.11.2022
GGK рег. 2:39 22.12.2021 / 17:40 23.11.2022 / 3:22 23.11.2022

Защо се регистрира в малките часове на денонощието, а пише след 10 часа :?
Защо си променя мнението след цензурата?
silent - майстор
чет ное 24, 2022 7:31 amfbr написа:
Да бяхте щрапосали и една снимка на истински керамичен, че да знаем оттук нататък. Ама не само от тези като теракот, а да има и такива като чинийки.
Лъскав и твърд ...хората са го написали като гланцова плочка в кухнята или банята....

ср ное 23, 2022 7:02 pmHoвoceлckи написа:
Аз знам кой е много добре. С елементарно включване на логиката е повече от ясно (за мен). Ниската му култура се набива на очи. След време може и да се досетите. Нямам намерение да се разправям. Отдавна апелирам, че форума се е катурнал лошо, но явно на никого не му пука. Като някаква глутница е станало ... Тъжно ми е, че напускам, но не си заслужава да хабя повече нерви тук.
Не е нужно да напускаш, нужно е да се научиш ако можеш да включваш на задна ....и ако си сбъркал и недооценил нещо да си го признаеш ....всеки допуска някакви грешки къде от незнание къде от недоглеждане къде от някаква заблуда с която е живял дълги години къде от излишна моментна емоция... но явно не си от много отдавна по форуми за да ти не ти пука кой какво ще си помисли за теб или какво ще ти напише...така че пий една ракия и го подкарвай над нещата....
Lutchezar - майстор
Забравяте за групата хора, които делят кондензатори те на електролитни и керамични, по-правилно би било да са "с поляритет" и неполярни, но това е малко над нивото на тези които знаят какво представлява елементът кондензатор, т.е. внимавали са в час по физика примерно 7ми клас.
А и разговорно често се делят така. Тук се хванахте за гушите и минахте всякви граници на нормалното общуване и прегазихте правилата на форума само заради начина на изразяване!
Явно има хора с ужасно много излишна енергия и много свободно време!
Има по-приятен начин да се живее, осъзнайте се!
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

Тема "Монитори рестартират при включване на вентилатор в баня? / решено" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: