Всичко за озеленяването от домашни цветя до дървета за градината
kr1100 - майстор
ср дек 07, 2022 5:49 pmТрифон П.Трифонов написа:
@... Момата ко я напрай?
дадох я на друга мома.

@ Сега е подходящо за оране, но не зная дали има смисъл, или да оставя за напролет.
Да бе да се оре подходящо. Като ходя и след малко съм на кокили - лепи се по обувките отдолу пръстта. Не знам как ще ореш в кал.
@ пп. След Нова година, смяната решили да ходят на ски. Дали да не им удисам на акъла, че да си припомня алпийските занятия? Досега се ги пропускам аматьорите скиори.
То и аз не съм нещо кой знае- трябват ми 2-3 дни и съм пакпадналовстенмарк.
Че ко ,му е / Най- големия зор е да обуеш ски обувките. :mrgreen: Т.е. да си напъхаш крака в обувката.
Още няма цени на лифт/влекове на Боро. Колко ще е сурвакането за карта ???
За март бива спане, закуска и вечеря с басеин 79 лв / тази г. беше 62 лв.
Ама за януари е 99 лв.
И за догодина не искат домашни любимци в Мура. :?
Пък , ако дойдеш с нас мога те заведа на 1 ски поход до хижа Мусала, ама ако работи 3 ката на Маркуджиците, че иначе е голямо бъхтене.
Последна промяна от kr1100 на ср дек 07, 2022 9:36 pm, променено общо 1 път.
Добре де, ако сколасам до края на годината, смятам го за есенно.
Тук почвата е пепел. Пак ме човърка да си взема плуг за Призмата, вместо на фрезоването да казвам Оран.

На Узана са намислили. На Боро сме само до детските ясли и чайните.
Нямаме изявени спортисти със зимна ориентация, в смяната.
kr1100 - майстор
ср дек 07, 2022 8:06 pmТрифон П.Трифонов написа:
... На Боро сме само до детските ясли и чайните.
Нямаме изявени спортисти със зимна ориентация, в смяната.
На Боро всичко е точно и ясно. кабинка , спускане към М1 , от долната на М1 шус по пътеката на начална М2 . Сядаш на М2 и горе, пускаш се под иагонал към М3 от най- средата. От М3 на влека към горна М3. Диагонал през лавинарника , каран е пос склон с 1 ска нависоко , , малко спускане към 1 каптаж. После малко подскачане и си пред хижата. На връщане само шус към начална на М3 без блеене по природа по утъпкана от рактрак просека 4м широка. Пък от хижа Мусала има опции пеша към заслон еверест , а и катерене покрай въжето до върха.
Andri01 - майстор
Я, бре!! Вие морски ли сте или...горски? Май лятоска толкова не плувате в морето?! Сега е време за разходка по буните, с 4-ри ноги-те. Биричка в заведенията и..! За къпане - студено е вече,даже иза кучетата, но има 3-4 ма двукраки,които все още влизат.
ср дек 07, 2022 9:50 pmkr1100 написа:
...Пък от хижа Мусала има опции пеша към заслон еверест , а и катерене покрай въжето до върха.
Да се ограничим със ски разходка от хижата по пътя надолу, А?!! Хаххаааа!
ср дек 07, 2022 10:06 pmAndri01 написа:
Я, бре!! Вие морски ли сте или...горски?...
Грацко, добре че палаткувахме край Шкорпиловци, та топнах гъзягата! Инак щях да пропусна с това клечане край скарата- доктора ми е предписал инхалации с пържоли , кюфтета и кебапчета. Горското по ме влече.
Всъщност, не обичам да се пека като гущер. Иначе, морето си е Море.
Когато дълго време си бил далече, като ти замирише на Море.....еееех, още от Разделна дигах адреналина.
Andri01 - майстор
Така си е. Морето е едно,провинция -всички останало , че тук-там селяндури. :partyman:
kr1100 - майстор
:? Някой каза пържоли, кебапчета , кюфтета така ли чух ??
Аз съм готов - къде са?
Има ли направление от Ветеринаря?
Andri01 - майстор
Еее, я стига! Няма да го правим него я!! А иначе - тука,в Св. Никола ги има тези неща в наличност. Кокалчетата на мъника, да расте.
kr1100 - майстор
Продължавам да кълцам дръвцата - яко рязане и скъсаяване на височина. Глиганчето дреме под стълбата и я подпира да не взема да падна :-D
Понеже много помага тази вече е на скромна диета : насечени и натрошени шийки с ориз и многоо о моркови.

Дано даде време да ги окълцям до средата на януари, че да започна с асмите.
Вчера ппоследна крушовица за тази година и зазимих .
Примъкнал съм балата с торф и перлита до оранжерията и ще започна и пълнене на кофички и нареждане в касетките в оранжерията да са готови, че все не стига времето.
Март го отписвам.А тия от Бороспорт още не са обявили цени на лиф/влекове , та човек да вземе да скъта манлко прици за черен март. :roll:

Тема "Привет начинаещи градинари" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: